Loading...

Inred ditt slott eller Lutande tornet i Pisa

IMG_20140420_095017

Sitter just nu på balkongen hos pappa. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Låter som en klyscha, men det är så det är 🙂 Underbart, fantastiskt, härligt!

Har haft de mest fantastiska dagarna så här långt! Träffat pappa, lillebror, mamma, min lilla bejbi Scalis, Måzart och flera vänner. Bara slappat, tänkt på mig själv, njutit, ätit gott (och druckit min dagliga shake), joggat och promenerat i naturen, bara varit. Har gjort precis det jag känt för. Gick till och med till en affär där jag spenderade närmre 2 timmar med att testa kläder i min egen takt! Kommer ha massor av energi när jag väl kommer tillbaka till min vardag.

IMG_20140417_175639

IMG_20140417_170714

IMG_20140416_232504

20140419_125546

Det är superviktigt att ladda om emellanåt. Helst så ofta som möjligt. Viktigt att ta hand om både kropp och knopp. Se dig själv som ditt eget hus, ditt eget tempel eller, what the heck, ditt eget slott! Du kan designa och inreda dig själv, ditt boende precis hur du vill. Både inifrån och ut. Det enda du behöver är rätt verktyg. De finns över allt. Det handlar både om mat och näring, att få i dig rätt byggstenar, och om det du tar in via dina sinnen. Främst via det som fastnar, sinnesintryck som tankar och känslor, som uppstår av både syn, hörsel, smak, lukt och känsel. Allt spelar roll!

Är otroligt många som jag känner som mår ”sådär”, många som gått in i väggen, både i min egen ålder och äldre. Många som lever ett liv de inte alls känner sig lyckliga med. Många som stressar, har problem med än det ena än det andra, har för lite tid helt enkelt. Många som är allmänt missnöjda. Det i sin tur bidrar till att man skickar ut den negativa energin, drar till sig ännu mer negativ energi (som stress) och det blir en ond cirkel. Det gör mig både ledsen och arg, jag känner mig maktlös. Tycker att det är oerhört orättvist att människor ska behöva må dåligt. Vi lever bara en gång (som vi vet helt säkert) så vi borde försöka vara lyckliga under den tiden.

Bara Du vet vad som behövs i Ditt liv för att göra Dig lycklig! Vad är det?

”Rom byggdes inte på en dag” – ha tålamod med dig själv.

IMG_20140420_101315

Du vill väl inte vara en utav de mindre lyckade byggnaderna?

IMG_20140417_091347

Några av mina favorit-byggnads-stenar kommer från växtriket 😉

IMG_20140418_164206

0 Gilla det här

You might also like