Loading...

I förrgår, igår och idag

I onsdags stod det ”Vilodag” på mitt träningsprogram. Trist kände jag, så jag körde på med lite längre cardio och tog några styrkeövningar som jag inte kunde köra dagen innan.
Jag hade kunnat bara springa på löpbandet eller bara stått på crosstrainern eller cyklat, men jag tycker att det blir fruktansvärt långtråkigt att göra en sak alltför länge. Så är lycklig över att det finns så många alternativ på gymmet 🙂

IMG_20140130_221020

Igår var min första muskelväxt dag, med fokus på rygg och skuldror. Det var tungt att köra flera reps av samma övning, så fick minska vikterna ett snäpp när jag testat en omgång. Var lite väl optimistisk, men bara att testa sig fram! Bara man gör istället för att hoppa över så får man resultat! 🙂

IMG_20140130_220950

Så efter träning och en rolig arbetsdag hamnade jag i soffan med en kopp nyponsoppa, lite grädde och mandelbiskvier. Inte så sunt och med massor av socker, en del c-vitaminer åtminstone och det viktigaste av allt: himmelskt gott! När jag var liten bojkottade jag vällingen och drack istället en liter nyponsoppa om dagen. Blev helt gul i ansiktet så mamma och pappa tog mig till sjukhuset. Inte var det gulsot eller något annat allvarligt, bara lite väl mycket nyponsoppa 🙂

IMG_20140130_215531

Nu ska jag ladda inför dagens träningspass, muskelväxt för ben idag! Jag som redan är stel, så det här blir spännande!
Bara komma ihåg, när något känns tufft, tänk: ”Jag KAN! Jag VILL! Jag SKA!”

0 Gilla det här

You might also like