Loading...

Hotell i London

M och jag har länge pratat om att vi vill åka på en lång-weekend, bara komma bort ifrån vardagen ett par dagar. Men det finns ju så otroligt många platser att välja mellan så det tar alltid lite längre tid än man tänkt sig att hitta den perfekta platsen. En stad jag väldigt gärna vill resa till, som inte är så fasligt långt bort, är London. Jag har hört att det är mycket fint att se, god mat och bra shopping! Så dit kan jag absolut tänka mig att resa över en helg. Då har vi hittat resmålet. Själva resan dit är också ganska självklar, och det blir antagligen flyg. Då kan vi välja mellan att flyga direkt ifrån Trondheim eller åka via Oslo. Då föredrar jag direkt. Det svåraste är nog med största sannolikhet själva platsen att bo! För det finns ju så många olika hotell! Man vet inte vad som är bra, om man inte varit där eller känner någon som bott på det hotellet. Dessutom vill vi ha olika saker, alla har vi olika krav och standarder. Det är alltså det som sätter stop i alla fall i mitt huvud. Hur ska man veta vad som passar en bäst? Hur hittar man ett perfekt London hotell?

Men så igår kom jag över en sajt, som hjälper dig att hitta hotell i London. De erbjuder prisgarantier och du kan söka på vad just du är ute efter! Som om du t.ex vill ha barnpassning eller kanske jacuzzi på rummet, då söker du på det och får det bästa priset som finns på hotell i London. Genialt! Så nu ska jag bara bestämma mig för om lille C ska få följa med eller om vi tar en tur på tu man hand, nu när han blivit så pass stor att han kan vara hemma med barnvakt 🙂

Om vi reser utan barn så ser jag för mig att jag vill bo på antingen ett Spa-hotell eller ett Boutique-hotell (designhotell som det också kallas). Ser redan fram emot frukostbuffé och total avslappning!

 

0 Gilla det här

You might also like