Loading...

Hoppsan, vad hände?

Ni vet hur man planerar och planerar, tänker ut hur en speciell händelse ska vara? Man kan riktigt se hur bra det kommer att bli. Men när dagen för händelsen väl dyker upp, så blir ingenting som man tänkt sig. Nästan ingenting i alla fall. Antingen blir det bättre, eller så blir man katastrofalt besviken. Allt detta beror på att det finns saker som vi INTE kan kontrollera. Alltifrån vädret till andra människor. Vi kan alltid klä oss efter vädret, men vi kan aldrig veta hur en annan person ska reagera, agera eller tänka. Vi vet inte om det vi tänkt ut för en annan människa är det bästa för honom/henne. Den enda personen vi kan kontrollera är oss själva. That’s it.

Så när jag har planlagt mitt liv så har hittills ingenting blivit som jag tänkt det. Och jag ska erkänna att jag är en riktig planerings-människa. En sån som tänker ut i förväg, planlägger allt baklänges och från början. Jag har också en tendens att bli väldigt besviken, just för att jag bygger upp de där förväntningarna. Det är bara på senaste tiden som jag blivit bättre på det där. Inte planlägga allt och alla. Äntligen, kan man väl säga, har jag lärt mig att människor inte gör som jag vill utan som de själva vill 😉

Den senaste tiden har jag tagit avstånd från både bloggande och hård-träning, jag har jobbat lite mer med mig själv och mött de mest fantastiska människorna. Både vänner och nya personer. Personer som blivit en viktig del av mitt liv. För mitt liv är inte som jag trodde att det skulle vara, det är så mycket bättre! Så länge man vågar chansa, vågar släppa in nya personer i sitt liv, vågar tro på att man lär av sina misstag så blir livet så som det ska vara. Våga låta livet vara bättre än du tänkt dig. För med facit i hand, hur skoj hade det varit att leva om man redan visste hur ens liv skulle se ut?!

love

Livet har både motgång och medgång. Vi behöver låta båda vara en del av våra liv. Det är utmaningarna som gör oss starka 🙂

complicated

Så har vi såklart kärleken, som också gör oss starka <3
Cute-Love-Quotes-For-Him-97

Ha en fantastisk onsdag allesammans!

0 Gilla det här

You might also like