Loading...

Hjärnan i vilomodus

Olivia är inne i en period där hon vaknar vid 5 om mornarna, och vägrar att somna om. Då är jag själv otroligt trött då jag sover dåligt på natten, lägger mig alltför sent för den sakens skull, och då blir jag på ganska dåligt humör de första minutrarna. Tack och lov brukar inte det humöret vara så länge, för jag är i grund och botten en ganska glad och morgonpigg person. Men när man inte fått sova på flera nätter, dagar, veckor, månader eller år, så känner man verkligen hur det sliter på en. Inte så mycket fysiskt för jag har energi och orkar både jobba och träna. Men psykiskt. Det känns som att jag går i vilomodus. Som att vara bakfull dygnet runt. Det är så många tankar i huvudet men det är bara en enda stor röra och det går inte att sortera dem. Förstår ni hur jag menar? Huvudet känns tungt och inte alls med i spelet. Extremt frustrerande när man vill så mycket. De gånger jag kan samla tankarna är när jag är ute och går med sovande barn eller när jag tränar. Men direkt efteråt är det ju något annat som ska göras och då hinner man inte få så mycket gjort med sina idéer. Skulle definitivt haft med mig anteckningsblock och penna när jag går, för det är alltid när man minst anar det som de bästa idéerna dyker upp.

Blev en tidig morgon idag, så nu har jag och O varit uppe i 2 timmar redan och klockan är 7. Tror hon är lite trött nu, lagom till att jag vaknat till och fått i mig ett par koppar kaffe 😉 Men så är det att vara småbarnsmamma. Sömnen nedprioriteras.

Hoppas ni får en fin dag! :*

0 Gilla det här

You might also like