Loading...

Herbalife och Fit-Club

Jag har bestämt mig för att jag ska beställa träningstillskott, något proteinpulver som hjälper mina muskler att återhämta sig efter träning. Främst för att jag är ganska dålig på att få i mig näring direkt efter träning, och på att få i mig rätt näring. Jag är ju, som de flesta kanske vet, besatt av sötsaker och kolhydrater. De är så mycket enklare att få tag i. Nu har jag ju slutat med den största mängden godis, försökt byta till naturgodis (jag vet att yoghurt- och chokladdoppade nötterna innehåller mycket socker…men till helgen är det ok, ibland 😉 ). Ska beställa hem några ingredienser från x-life så att jag kan göra mitt egna godis och sötsaker utan socker och vanligt mjöl. Vem vet, kanske kommer jag fram med en egen kokbok en vacker dag.
Nu ska jag göra ett försök att även byta ut min kära yoghurt mot kvarg eller skyr, mer proteiner än kolhydrater. Kan hjälpa en bit.

20131008_153334
Mer kolhydrater än protein…Men såå gott!

Mitt dilemma är: Vart ifrån ska jag beställa proteinpulver och annat tillskott? Det finns ju så många. Har kikat på ”proteinfabrikken”, ”x-life” och ”gymgrossisten”. Alla är erkända leverantörer med bra kritik. Sedan finns även ”Herbalife”. De är kanske mer kända för att hjälpa människor att gå ner i vikt, men de har även proteinshakear och annat för hälsosamma och aktiva människor. Så då är det 4 att välja mellan.

20131009_093410

Ska på ett infomöte om Herbalife imorgon. Kanske blir jag lite visare och kan bestämma mig efter det 🙂

20131009_093359
Vann en goodiebag igår, visar sen vad som var i den 🙂

Den gruppen av distributörer, för Herbalife, som jag har kontakt med har något som de kallar för ”Fit-Club” på tisdagar och

söndagar här i Trondheim. Jag gick på det igår kväll. Vi var ca 13 personer, blev indelade i 4 grupper och gick emellan 5 olika stationer. Sedan hade vi 2 bonusövningar i slutet. Är riktigt tuffa övningar, till största delen använder vi bara kroppen som redskap (i alla fall på tisdagar). Blir både puls- och kraftkrävande eftersom man kör 100% 20 sekunder, vilar 10 sek och sedan kör på igen. Love it!
På söndagar är det i en annan sal med redskap, som stora däck och boxningskuddar. Ska testa kommande pass. Alltid kul med variation och att träna tillsammans! Dessutom är det gratis. Genialiskt sätt att få folk att bli mer aktiva! För övrigt tog jag en powerwalk till Lade (där de håller hus), tog lite mer en 30 min. Mysigt i regnvädret 😉

20131008_183340
Är så vackert med höstfärgerna!

20131008_183318

Laddar inför ett gympass nu. Men har lite ont i vänster framsida lår/höft, så blir fokus på styrka överkropp idag! 😉

Hörs sen!

 

0 Gilla det här

You might also like