Loading...

Hem till Gården

Det är så roligt att tänka framåt emellanåt, och speciellt på vad man kan göra för olika aktiviteter med barnen när de är lite äldre. En idé jag fick när jag såg lägenhetshotellet ”Hem till Gården”, som ligger i Västerås, var att ta med barnen dit så att de får se hur det kan vara att leva utanför stan. Det är en gård med flera olika hus, olika storlekar och inredningar. Det är så mysigt att vara på en gård och att få uppleva lite av det mer av den gamla tiden, hur det var ”förr i tiden” 🙂 För om några år kommer den tiden som jag växte upp i troligtvis att kännas väldigt olik hur det är att växa upp som barn idag och framöver. Tiden förändras snabbt och man kan se stor skillnad mellan idag och 10 år sedan.

”Hem till Gården” är en gård som ligger centralt men som känns som på landet. Den består av tre gårdar, och har funnits sedan 1500-talet. Det är en vacker plats där man kan ha konferenser, bröllop, minnesstunder och andra ceremonier, eller bara bo där med sin familj. Stugorna har olika namn som ”Sviten”, ”Husfrun”, ”Lillstugan” och ”Storstugan”. Det är ett Boutiq Hotell som lyckats bevara den traditionella stilen och historien som kommit med alla gäster som bott på hotellet. De har wifi och tv på sina rum som är mer modernt än på 1500-talet- Om mornarna kan man även få en frukostkorg med dricka, kaffe/té, bröd, yoghurt och müsli, frukt och grönt.

Man måste inte alltid åka till ett äventyrsland, de små turerna med de fina upplevelserna utan stress som räknas. En tur ut på landet är precis vad som kan behövas 🙂

 

0 Gilla det här

You might also like