Loading...

”Har inte tid..”

Herregud så fort tiden går! Nu har det gått flera dagar (igen) sen jag hann skriva ett blogginlägg, men det händer så mycket just nu att jag helt enkelt inte prioriterat att skriva.. Tiden är egentligen ett märkligt fenomen. Man blir helt besatt av den. Som jag brukar säga var de 9 månaderna som jag gick gravid de längsta månaderna i mitt liv. När Colin föddes började tiden gå så oerhört snabbt. Om 18 dagar fyller han 1 ÅR! Min lilla kille börjar bli stor.. <3

Det som händer är ju att vi flyttat ur våran lägenhet, den blev överlämnad till nya ägaren idag så har varit fullt upp med det den senaste veckan. M har jobbat och slitit med det medans jag har varit mestadels med Colin. Så har jag ju jobbat på Vaernes, gått på PT-kurs i helgen som var, läst PT-materialet över nätet och, viktigast av allt, så är jag ju mamma på heltid! Har nu mindre än 3 veckor på mig att ta mig igenom allt material på utbildningen, därefter har jag ungefär 3 veckor på mig att lära mig allt, alla muskler, alla övningar och allt annat en PT ska kunna, för att sedan ta examen i juni! Vi bor hos M’s föräldrar eftersom att det blev översvämning i våran nya bostad, så är intensivt på alla håll och kanter. Var liksom inte bara att flytta över allt utan blev ett dubbelt arbete med det hela nu. Men men, vi får ju i alla fall nya golv 😉

Så ska försöka skriva något emellanåt, när jag känner att jag kan ta mig tid till det. För när man säger att ”jag har inte tid till det..” så handlar det ju bara om prioritering! Oavsett vad det gäller. Några har ”inte tid” för frukost, någon ”har inte tid” till träning, någon ”har inte tid” för vänner. Men faktum är ju att vi alla har exakt lika mycket tid! Det handlar bara om vad vi väljer att göra med den tiden. Jag har all tid i världen att göra precis det jag känner för 🙂

0 Gilla det här

You might also like