Loading...

HappyPancake

Hur vet man egentligen när man träffat rätt person? Att man mött sin stora kärlek och att alla bitar har fallit på plats? Är det liksom en känsla man ska ha inom sig eller är det något man bara ska veta? Man kan ju känna sig attraherad av flera människor på samma gång. Börja svettas och rodna när flera personer pratar med en. Det kan ju till och med vara så att det är flera personer som får en att känna sig hel som person. Tänk om man kan bli förälskad i flera personer? Eller om man inte blir det alls..

Jag pratade med en kompis om det en dag, och enligt denne så kan man ju inte veta om man inte satsar. Man måste bara våga chansa. Se vart det leder. Det är ju i och för sig sant. Men det finns ju så otroligt många människor på jorden. Både som man träffar och inte träffar. Det är ju i sådana fall mycket tur som ska till för att man ska möta mr/miss right. Som förhoppningsvis haft lika mycket is i magen som en själv och har väntat på en. Vem har tid att gå ut och dejta i dag? På film går de ju på flera dejter i veckan. Jag tror inte jag känner en enda människa, som jobbar, som hade hunnit med det. Ännu mindre orkat. Men så finns det ju fina historier, solskenshistorier om hur folk mött den rätte. Både på jobbet, på krogen och online. Där man känner sig mest naturlig är kanske det bästa stället att träffa någon på. I sitt rätta element.

HappyPancake finns det mängder av solskenshistorier från folk som har träffats via just den hemsidan. Och det alla historier verkar ha gemensamt är att de är lyckliga tillsammans och att de vet att de funnit varandra. Kanske är det en bra idé att ge sig ut på nätet om man är singel och vill möta den rätta!? Det finns dessutom forskning som visar att det kan resultera i ett lyckligare äktenskap om man träffas online.

Här kan du även läsa om hur du vet att du är kär. Bland annat kan du varken sluta tänka på eller prata om personen i fråga. Personen är också den första du tänker på när du vaknar och den sista du tänker på när du ska sova. Jag kan ju säga att de sista och första jag tänker på när jag somnar och vaknar är mina barn. De är mina största kärlekar just nu 😉

Oavsett i vilken form kärleken kommer i så ska den kännas underbar och enkel. Kärlek är något vi alla behöver och borde få uppleva genom hela livet!

0 Gilla det här

You might also like