Loading...

Hantera stress

Sitter med laptopen i knät och försöker att plugga in det jag ska kunna som personlig tränare, men så dyker det hela tiden upp något annat jag ”borde göra”. Det är lätt att bli distraherad när man ska fokusera. Speciellt om det är andra människor omkring, om tv:n står på eller om något annat störande (eller intressant) moment finns i närheten. Just nu är mina tankar på flera platser: framtiden, träning, mat, sömn, muskler, muskelfästen, skelettet, jobb..och såklart: Colin! Om en vecka ska jag tillbaks till arbetet, och Markus pappaledighet blev ju avlöst med min semester, så nu börjar ett pusslande med arbetstider. I alla fall ett tag framöver. Vi har båda skiftarbeten och våra arbetshelger krockar just nu. Men i Juli får jag ett nytt schema och snart faller bitarna, sakta men säkert, på plats. Jag har stora planer, det gäller bara att fokusera!

En kvinna som kan hjälpa om man behöver stöd att finna harmoni i vardagen, som ger stöd till att finna lugnet och fokuset, är Therese Elisabeth. Hon driver sidan med samma namn: thereseelisabeth.se och erbjuder alltifrån samtal via telefon, möten och heldagar som kallas för DinDag. Hon erbjuder healingmassage, personlig vägledning och tolkning av tarot- och änglakort. I hennes kalender kan man se att hon även arrangerar andliga caféfrukost och cafékvällar, meditationskvällar och kurser i stresshantering. Boka kan man göra via telefon eller direkt på hemsidan!

Det är mycket enklare att ta tag i sitt liv, i sina problem och att hitta lösningar om man får stöd. Att få se genom någon annans ögon, att höra vad någon annan har att säga kan vara väldigt värdefullt om man känner att man inte är riktigt nöjd med sitt liv som det är idag!

På hemsidan kan du även beställa kaffe eller té som innehåller Ganoderma och är en boost för immunförsvaret! Sunt att dricka kaffe med andra ord 🙂

0 Gilla det här

You might also like