Loading...

Håll dina vänner nära,….

…och dina fiender närmare! Din allra värsta fiende är med största sannolikhet DU, DIG SJÄLV. Den enda som kan påverka ditt sätt att tänka är ju faktiskt du. Därför är det extremt viktigt att lära sig att älska sig själv. Jag följer en videoblogg som handlar om att hitta sin lycka. En kvinna som motiverar och ger tips till att bli lycklig med sitt liv och sig själv. Bloggen heter playwiththeworld.com . Det hon säger är i grunden ganska enkla och logiska saker, sånt som borde vara självklart men som inte är det för alla. I gårdagens inlägg tar hon upp hur viktigt det är att starta dagen på ett bra och positivt sätt, hur det påverkar resten av dagen och hur det faktiskt bidrar till om man mår bra resten av tiden. Bland annat berättar hon hur hon själv, något som jag tror många andra känner igen sig i, brukade stressa igenom tandborstningen medan hon tänkte negativa tankar om sig själv, sitt utseende, hur mycket hon åt kvällen före, allt hon inte hunnit med och fått gjort och så vidare, och hur hon sedan mådde dåligt resten av dagen. När hon istället tänker positiva tankar så drar hon till sig positiv energi och får en mycket bättre dag!

Det är en konst i sig att fokusera på det positiva och att leva i nuet. Jag vet själv hur enkelt det faktiskt är att börja tänka på det som varit eller det som kommer att hända. I dessa dagar har jag inte mycket annat än bebis på hjärnan. Det är så otroligt mycket som ska ordnas, plockas undan och ställas på plats, införskaffas och planeras. Jag gör som jag brukar göra och oroar mig för att jag inte hinner med allt och att jag kommer att glömma något, samtidigt som jag tänker att det inte är någon kris eftersom att det alltid ordnar sig ändå. Men själva tanken är att allt ska vara i ordning innan bebisen anländer! För i ärlighetens namn tror jag inte att bebisar tänker så mycket på om allt är på plats eller inte, så länge de har vad de behöver och massa massa kärlek så blir allting bra! <3

Ha en fantastisk dag!

(bilder lånade från ZetWet Blog)

0 Gilla det här

You might also like