Loading...

Grattis till oss

Det är ofattbart att det redan gått ett halvt år sen Colin kom till världen! Han har blivit så stor, och det är en otrolig upplevelse att få vara med under hans utveckling. Samtidigt som jag inte vill att han ska växa ifrån att vara min lille pojke, inte för snabbt i alla fall. Många känslor är inblandade när man är förälder, mycket på samma gång.

1445330153919
Trött och liten, ca 5 veckor gammal.

Jag njuter av  varje dag tillsammans med min lille prins, varenda sekund är värdefull. Skulle aldrig byta bort den tid vi har tillsammans. Han får mig att le, och jag är ganska säker på att jag får honom att le och må bra också 🙂 De säger att det syns på honom att han är lycklig och trygg, och det har hela tiden varit mitt mål.

IMG_20151122_145953

Vill också passa på att gratulera mig själv och Markus, för det måste också firas. För på Colins födelsedag var det vi som fick den bästa gåvan. Den dagen är mer speciell för oss än den någonsin kommer att vara för någon annan. Innan jag blev mamma har jag aldrig tänkt tanken eller förstått att det egentligen är föräldrarnas dag också. När jag fyller år blir jag ”bara” äldre, vilket är nästan lite ångestladdat för vissa och man kanske inte vill fira alla år. Medans jag nu kan säga att när min son föddes var den viktigaste, bästa dagen i mitt liv! Varje år kommer jag att påminnas om dagen då han föddes, såsom jag blivit hittills varje månad, varje vecka och de första dagarna. Den speciella känslan och otroligt stora kärleken som vuxit fram, som blivit starkare än något jag någonsin kunnat föreställa mig, den kommer jag att fira varje gång han fyller år.

DSC_0294
Vill så gärna stå nu, med lite stöd går det fint!

Grattis till alla oss föräldrar 🙂

DSC_0148

IMG_20150527_093445 (1)

IMG_20151119_155500

Idag skulle min farfar också fyllt 81 år, så jag har tänkt på honom också! Han gick bort 3 dagar innan sin 80-årsdag, och vi saknar honom massor. Grattis på födelsedagen vart du än är <3

0 Gilla det här

You might also like