Loading...

Gott Nytt År!

Tack för att Du har varit en del av det här fantastiska året, hoppas att ditt år har varit på samma nivå som mitt och att du är nöjd med vad du har åstadkommit!

DSC_0481

När sista dagen på året är här så är det många som funderar på hur året har varit och vad de vill göra annorlunda nästa år. Det klassiska är väl ”sluta röka, sluta snusa, börja träna, äta mindre godis och skräpmat och äta sundare..”?! Fokus på sin egen hälsa, vilket jag som hälsofantast tycker är toppen! Men det verkar vara otroligt svårt för vissa att hålla. Man måste snarare ha som mål att NU slutar eller börjar jag med det här… Dels är ett nyårslöfte bara något man lovar för att ”man ska” och alltid har gjort. Det borde vara ett ”nyårsmål” istället, något man har som mål att göra, för då är det något man verkligen vill och önskar att göra vilket ger motivation 🙂

DSC_0496

Hur som helst, så har år 2015 varit ett otroligt händelserikt år för min del! Jag kan inte minnas att jag haft ett så intensivt år tidigare, och det har gått i racerfart. Det har varit precis lika långt som alla andra år, ändå känns det som om det swischat förbi. Antagligen på grund av att det hänt så mycket, och fortfarande händer en hel del. Att bli mamma har toppat alla förväntningar, det ger så otroligt mycket. Fastän dagarna i stort sett ser likadana ut så är de så givande att vara en del av Colins vardag och utveckling. På samma gång som det känns som att Colin varit med oss länge, minns knappt hur mitt liv såg ut utan honom, känns det som om han kom för bara några dagar sen. För ett år sen var vi på ultraljud och såg att han hade det bra inuti magen, nu ligger han på golvet och rör sig åt alla håll och riktningar. Om någon hade sagt till mig för 2 år sen att jag idag skulle ha fästman och barn vet jag inte om jag hade trott på det. Mitt liv har förändrats massor, det är det bästa livet jag kunnat önska mig!

I tillägg till att ha blivit mamma och fött barn, som är 7 månader och 7 dagar sen, och som är oslagbart på alla sätt, så har det skett en del småsaker också!

  • Jag blev vald till årets medarbetare och fick pris då när vi var på Nordre Fjell med jobbet på TRN/Travel Value, i slutet av februari/början av mars.
  • Fick åka till Hamburg för att representera vårat team som vann en cup, också det i jobbsammanhang.
  • I april friade Markus och vi förlovade oss <3
  • Jag tog körkort, också i april 🙂 började övningsköra i januari så förvånade mig själv att det gick snabbt, var enklare än jag trott. Håller dock fortfarande på att öva.
  • Jag har även påbörjat skriva en bok om graviditeten och tagit en coachning-kurs online, vilket är ett steg närmare mina drömmar.
  • Min pappa, farmor och faster kom på besök.
  • Min pappa kom upp (en gång till) och var med på Colins dop.
  • Vi har varit i Sverige 3 gånger sedan Colin föddes.
  • Vi har varit på hytte-tur några gånger 🙂

Allra allra bäst med år 2015 var ändå att Colin föddes och allt som kommit med det. Alla föräldrar känner säkert igen sig. Man får så otroligt mycket i form av kärlek! Man får en magisk upplevelse när man får följa sin bebis i utvecklingen, man får ett helt nytt ansvar och får lära sig tålamod, man sätter en annan människa först och upptäcker vad man klarar när man bara vill och måste! Colin har lärt mig vad kärlek är, vad som är viktigt här i livet och att det är viktigt att lägga tid på de man älskar!

IMG_20150605_104331

Jag har upptäckt helt nya sidor hos mig själv efter att jag blev mamma, och den förändringen mitt liv fått är det bästa jag varit med om <3 2015 har varit det bästa året hittills, och jag är säker på att 2016 blir på ungefär samma nivå!

 

Mitt mål för 2016 är att läsa till Personlig Tränare, som varit min dröm i 10 år.

Ser fram emot ett nytt år, Colins första hela år, då vi kommer att få många nya upplevelser tillsammans!

DSC_0459

0 Gilla det här

You might also like