Loading...

Golf

Något jag saknar extremt mycket när jag är gravid är att träna ordentligt! Då menar jag att träna så att man blir andfådd, pulsen ökar, så att svettet rinner och musklerna känner att de fått jobba! Jag saknar att pressa mig själv och utmana min kropp till att nå nya gränser. Jag har tränat hela graviditeten, men det är inte alls på samma nivå som jag brukade. Samtidigt vill jag inte längta efter den dagen då jag kan börja träna ordentligt igen, för tiden dit går alltför fort ändå. Ska bara njuta av den här tiden och ta allt som det kommer.

Något som jag aldrig sett som en riktig sport (eller som något som bara rika, äldre män höll på med), fram tills helt nyligen, är golf. För det verkar ju inte särskilt ansträngande att slå på en liten boll med en klubba. Men tekniken och koncentrationen som ligger bakom en ”hole-in-one” gör väl ändå att det måste räknas som en sport!? Dessutom vet jag att även unga människor, i min egen ålder för att vara precis, faktiskt också håller på med golf. Några av mina vänner beger sig regelbundet till en golfbana för att öva på just den sporten.

Golf har i tillägg en av de viktigaste funktionerna som en sport ska ha, nämligen: avslappning! Det är en av få sporter som kräver att man är ordentligt avslappnad i musklerna och sinnet, och som kan leda till att man slappnar av också. Perfekt av många goda grunder!

Tjusta Golf i Stockholm kan man spela golf. De har olika medlemsskap, servering och reception, samt ett klubbhus där man kan vistas. De erbjuder även utbildningar för den som vill lära sig att spela.

0 Gilla det här

You might also like