Loading...

Going on 24

Hej och God Morgon!

Har jobbat fredag-måndag, så har varit slut i både kropp och knopp när jag kommit hem. Dessutom har jag sovit väldigt dåligt senaste veckan så har inte haft så mycket energi över till varken pc, blogg, tv eller träffa vänner. Har sovit på bussen till och från jobbet till och med. Idag har jag äntligen ledigt, men ändå har jag (som vanligt) lyckats boka upp hela dagen. Tänkte ta mig en sväng till gymmet, har frisörtid kl 12, ett möte kl 15, så är det WorkOut Trondheim kl 18 och sedan Yoga kl 20:15. Fullt upp sista dagen som 23-åring!

Imorgon är det då min födelsedag. Minns förra året, när jag inte kände någon här i Trondheim, förutom Jonas. Han skulle jobba, så jag fick kreditkortet och gick loss på Solsidens shoppingcentrum 🙂 Sedan fick jag blommor och så köpte vi mat från thai-restaurangen på hörnan. Imorgon har jag planer om att baka, men frågan är vad?! Ska få lite fika-besök av några kollegor så det blir trevligt!

Får bli en lite bättre uppdatering senare 🙂 Ha en fin dag!

0 Gilla det här

You might also like