Loading...

God Jul & Gott Nytt År

…I efter- och förskott!

 

Tiden rusar förbi, som alla säger (inklusive jag)! Speciellt när man har roligt. Eller stressar. Man glömmer alltför ofta att njuta av stunderna och vips så är de förbi.

Vi kom hem till Sverige i fredags (för mer än en vecka sen liksom). Känns som att det gått snarare två dagar. Lördagen och söndagen, innan julafton, spenderade jag med att virra omkring nere på stan med alla andra sista-minuten-julklapps-shoppare. Måndagen,självaste julafton spenderade jag först hos min pappa och bror för att sedan, ungef’är samma tid som Kalle-Anka, åka över till Jonas pappa och bror. Sov bort hela juldagen, hann med en joggingrunda och middag hos min far.

Dagen därpå var vi i Skärholmen, hemskt mycket människor. Hade jag varit ensam hade jag förmodligen slagit mig in bland rea-skyltarna, men hade ju Jonas som sällskap.. Köpte i alla fall en skidjacka. Varför? Jo för att vi tyckte att det var dags att jag lärde mig åka skidor!

Alltså åkte jag, Jonas och hans bror Rickard till Flottsbro i torsdags. Cheeses Christ vad ont jag haft sen dess! Haha. När det tar över 30 minuter att åka nerför en ”vanlig” backe, vad säger man då?! Måste säga att det är väldans bra träning! Ska bara lära mig tekniken, träna upp musklerna runt knäna och de andra ”skid”-musklerna. Och såklart modet att åka snabbt.

After Ski, något jag vet hur man gör i alla fall, och indisk mat på det!

Fredagen blev lugnt. Igår, lördag, var jag nere på stan och fikade med en gammal vän. Såå mysigt! Mycket prat. Behövs ibland. Man måste komma ihåg vem man är och minnas, då kan en barndomsvän vara till stor hjälp!

Sedan blev det middag hos Nicole och David, mycket vin (igen) och sen hemgång..

Har sovit ut men är fortfarande sliten. Det är inte bra att inte kunna träffa sina vänner som vanligt och sedan smälla in allt och alla på två veckor :p Smällar man får ta!

0 Gilla det här

You might also like