Loading...

Gnäller…

Så var även jag smittad, av den fördömda förkylningen! Vet att det finns en reklam som talar om att vi kvinnor pratar om att föda barn, men att vi inte har en aning om hur männen känner sig när de är förkylda. Markus blev dålig i torsdags och var sjuk hela helgen, han gnällde och tyckte synd om sig själv. Jag gjorde mitt bästa för att hjälpa och ta hand om honom, och självklart led jag med honom. När jag så natten till söndagen kände att jag hade ont i halsen så visste jag att det var kört! Mycket riktigt blev min förkylning värre under söndagen, och idag slog den ut ordentligt. Tror dessutom att jag är mycket värre än Markus när det kommer till förkylningen. För mig känns det så meningslöst, som att min värld rasar samman och jag fullständigt hatar att vara sjuk! Dels får jag svårt att andas för att jag blir så täppt i näsan och helst inte andas genom munnen. Jag får ont i halsen, gommen, näsan, huvudet och i musklerna. Jag hatar att inte kunna röra mig som jag vill, inte få träna, inte kunna prata ordentligt och känner mig helt utmattad! Så är det säkert för alla andra också som blir sjuka, så det är inte mer synd om mig än om någon annan. Det värsta är bara känslan av hjälplöshet, när man vill göra så mycket med sin tid men inte kan. Då känns det som att man slösar tiden. Så, jodå, nog vet jag hur illa det känns att vara förkyld!

IMG_20141102_170713

Som tur är så går förkylningen över, efter att den slagit ut med full styrka. För vi talar ju inte om en mild förkylning här, utan om alla symptom, gärna i trippel dos. Eftersom jag sällan blir sjuk (”peppar, peppar, ta i trä”) så vill jag påstå att jag har ett ganska bra immunförsvar. Men det i sin tur, har jag läst, gör att jag får fler symptom när jag väl blir dålig. Kanske för att allting samlats upp och bryter ut på en och samma gång..?

IMG_20141014_232314

Hoppas att jag blir frisk snart! Har ju en full arbetsvecka att se fram emot, med julkampanj och kurs i Daniel Wellington-klockorna 🙂

Lustigt att se hur kroppen förändras snabbt när något ändras i ens liv. Erkänner att jag inte tränar lika mycket styrka som innan, och det syns framför allt på magmusklerna. Så blir det naturligt till höst/vinter när man blir tröttare. 

IMG_20140212_142512

IMG_20140430_141857

IMG_20141103_180302

Ser ni också skillnad uppifrån och ner? Vilken är den senaste tror ni? :p

0 Gilla det här

You might also like