Loading...

Glädje och sjukdom

Har haft fullt upp de senaste dagarna, ändå har jag bara jobbat en dag den här veckan. Torsdag-fredag var vi på 10-årsjubileum för TRN, företaget jag jobbar hos, med aktiviteter, underhållning och god mat båda dagarna. Fastän jag inte drack alkohol så kändes det som om jag hade festat hårt när jag vaknade på fredagen. Ändå gick jag och la mig långt före de flesta. Lustigt att man blir så sliten av att vara gravid. Igår kände jag av halsen, precis som för ett par veckor sen och misstänkte att jag skulle bli sjuk igen. Och mycket riktigt: idag är jag i bottenform! Spytt, hostat, haft huvudvärk och feber. Inte den roligaste kombinationen till foglossning, men så får det i alla fall vara. Från att ha haft bästa immunförsvaret med ingen sjukfrånvaro till att bli dålig varannan vecka.. Så mitt i allt elände som man är med om så måste man komma ihåg alla solskenshistorier också! Här är några i mitt liv:

Jag blev vald till årets medarbetare! 

IMG_20150206_154158

Idag fick jag min första morsdagsbukett (är mors dag här i Norge, ska lära min son att vi firar svenska mors dag också i maj 😉 )! <3

IMG_20150208_134533

Min lilla son växer som han ska och rör på sig mer och mer för varje dag! <3 För hans skull är jag gärna vaken natten lång.

IMG_20150208_090055

Har världens bästa familj, som jag kan ringa och prata med när som helst om vad som helst! <3

Har dessutom världens bästa pojkvän och sambo, pappa till mitt barn, som också är min bästa vän och stöttepelare! <3

Jag har världens bästa kollegor och vänner, som gör livet lite enklare när en dag kan kännas tuff, motstridig eller bara allmänt tråkig! Tror inte att det är någon som har lika roligt på sitt jobb som jag har 😉

Bjöd på middag igår, tyvärr kunde inte alla komma eftersom att det blev storm, till och med möblerna på balkongen flyttade på sig. Några hade andra planer. Men med de 3 som kom spelades det spel med och skrattades åt allt möjligt 🙂
Om ett gott skratt förlänger livet, då kommer vi att leva för alltid!

IMG_20150207_201644

IMG_20150207_230009

 

Från 10-årsjubileumet på Norefjell:

DSC_0003

DSC_0005

DSC_0017

DSC_0022

DSC_0030

Var otroligt mycket som hände, ett fantastiskt firande med härliga människor. Var så fina stugor där på Norefjell, dit kan jag definitivt tänka mig att åka med min familj sen  🙂

Nu ska jag försöka kurera mig, kanske med nån serie och lite té.

IMG_20150208_000256

Ett fint citat till mamma, grattis på mors dag:

My-love

 

0 Gilla det här

You might also like