Loading...

Fullt ös…

Nu är jag ordentligt igång med både övningskörning och teorin till körkort. Mitt mål är att försöka ta det innan lilltrollet anländer i maj, så jag satsar så fullhjärtat jag kan. Jag har övningskört tidigare, när jag bodde i Sverige, men det kändes som att börja från scratch när jag började i januari här. Idag var jag ute med M’s onkel för första gången, vi överlevde båda två plus bilen, så det gick toppen (förutom några skarpa rattrörelser och fartsbumpar som låg i vägen 😉 ) !

Är olika ”trinn” man ska igenom, idag började jag på nr 4, det sista innan jag kan köra upp, på ”Holm Trafikkskole” 🙂

IMG_20150303_080337

Förutom det så går den mesta av min fritid åt till att känna den lilla sparka och röra på sig inne i magen. För varje dag som går så blir han starkare och livligare, vilket känns väl inifrån och ut, dygnet runt. Vid klockan 5 i morse fick han kraftig hicka, han låg längst ut och upp till vänster så att det kändes i mina revben. Lyckades stryka bort det värsta innan det blev dags för en ny omgång, då var det bara att inse: No more sleep for this mummy! 🙂 <3 Han tycker inte heller om när jag ligger på sidan, då sparkar han mer än gärna. Han är väldigt aktiv, är så mysigt och underbart att veta att han lever och mår bra!

Tack vare alla appar och all info som finns idag är det enkelt att följa med på utvecklingen av sin bebis, så här ligger vi till idag:

Screenshot_2015-03-03-19-41-35

Screenshot_2015-02-26-13-20-34

Screenshot_2015-02-26-13-20-27

Kan ju även tillägga att alla känslor är som en bergochdalbana mest 24/7, och att  tårarna inte bryr sig om vilka tillfällen de väljer. Man har ingen kontroll över någonting, känns det som i vissa tillfällen. M säger att det enklaste sättet att se om jag är hungrig är om jag blir arg på en död ”genstande” (alltså en sak som inte kan göra någonting). Han har nog lärt känna mig ganska bra de här månaderna som vi varit tillsammans!

Mitt humör är som vädret här i Trondheim: oberäkneligt och oväntat!
Bäst är det absolut när solen skiner 😉

IMG_20150303_194248

Har inte så jättemycket energi för dagen heller, beror mycket på sömnbristen när bejbin rör på sig under natten och alla oros-tankar man kan uppleva inför det som komma skall. Hade helst flytt till hyttan/stugan och bara slappat av de här månaderna. Men vi vet ju alla att livet inte tar en paus, även om det skulle vara skönt en gång emellanåt! Så ser fram emot helgen, då blir det lugn och ro!

IMG_20150227_195131

 

0 Gilla det här

You might also like