Loading...

Fräsch i håret

Inatt sov vi minimalt, Colin var orolig och vaknade flera gånger. Kan bero på att han fått sin första tand och att det är fler på väg, eller växtvärk i kroppen kanske då han sparkar extremt mycket? Han är lite gnälligare än vanligt och mer mammig, om jag är hemma så ska han vara med mig på allt. Efter att inte ha fått sitta på toaletten själv eller ta en längre dusch (blivit expert på ninja-duschar, som Markus kallar det) de sista dagarna, samt aningen brist på sömn, så kändes det skönt att komma ut en sväng och sitta i frisörstolen ett par timmar idag. Behövdes en lite uppfräschning av håret, läste en hel artikel i en tidning utan avbrott samt drack en kopp kaffe utan att behöva hålla den undan små fingrar. Sedan gick jag en tur in på apoteket inne på Trondheim torg och köpte tandborstar, kändes helmärkligt att inte ha en vagn att styra mellan hyllorna, kan inte minnas sist jag gjorde det. Antagligen innan Colin föddes. Sen gick jag lite ute i friska luften innan mina pojkar hämtade mig med bilen. Det kändes som en uppladdning, även om den var kort så hjälpte det att få lite ny energi av att bara ta hand om sig själv. Jag har ju varit hos frisören, tandläkaren och på en och annan festlighet, sedan han kom till världen, men då har han ammats mer. Därför var jag aningen mer avslappnad den här gången 🙂

Såg ut som en blåsippa med folie i håret!

IMG_20160216_105545

Blev som vanligt nöjd med resultatet! Var Sunniva på Athina Frisör och Velvaere som färgade och klippte 🙂

IMG_20160216_203402

Min lilla prins och jag <3
IMG_20160215_144127

0 Gilla det här

You might also like