Loading...

Från botten till toppen

Imorse när väckarklockan ringde vid 8:30 kände jag bara för att ligga kvar i sängen, gömma mig. Har haft en fantastisk helg på många sätt och ändå så slog det om under natten. Mitt undermedvetna som försökte bearbeta alla intryck, mardrömmar. Jag var inte ens uppe på toa en enda gång inatt, vilket jag brukar behöva 5-10 ggr/natt i vanliga fall. Jag sov som en klubbad säl. Hade haft magkramper hela dagen igår efter att jag var ute och drack några glas rosé-vin i lördags. Men det var det definitivt värt! Hur som helst så vaknade jag med världens ångest, ville absolut INTE kliva upp! Så låg kvar tills klockan var runt 10, då jag fick ännu mer ångest över att jag låg kvar. Så tvingade mig att tänka positiva tankar. Hade ingen lust att träna, men drog på mig träningskläderna i alla fall och satte igång mitt träningspass med Cindy Whithmarsh. Tack vare att hon är så positiv så orkade jag, först 30 minuter kondition/styrka, sen 20 minuter magträning. Då blev jag ännu mer peppad och körde 20 minuter ”Ballet Strength Workout” (som stärker och slimmar musklerna), följt av 20 minuter yoga. Så blev totalt 1 och ½ timme. Från botten till toppen! Massor av energi och glädje har jag nu! 🙂

Eftersom jag har det där onda på högersida så kan jag ju inte köra samma som jag brukar gör, inte så mycket hopp och spring. Därför har jag passat på att upptäcka nya övningar och ser redan skillnad! Är nästa glad över smärtan, om man kan vara lycklig över att ha ont 😉

Träning ger resultat!

 

0 Gilla det här

You might also like