Loading...

Framgång och motivation av solen

Igår hade jag en riktigt produktiv dag, fick så mycket gjort och fick så mycket energi till att fortsätta! Det är den bästa känslan som finns: När du känner framgång i det du gör och motivation till att fortsätta! 

IMG_20140304_171959

Var först och tränade, hårt benpass. Gjorde en kroppsscanning som visade att jag gått upp i vikt, både muskler och fett eftersom jag fått order om att äta mer. Sedan var jag över till Gina där vi satte upp en plan och jobbade med Herbalife, alltid bra att kunna bolla idéer och få lite pepp-talk från någon annan inom samma område. Vi finns till för varandra, annars skulle vi inte ha förmågan att kommunicera 😉 Vi tog en promenad innan solen gick ner, det är så vacker utsikt från Fästningen här i Trondheim. Det allra finaste och häftigaste tycker jag är när himlen är lite rosa! Känner mig både lycklig och lugn utav det, av någon obeskrivlig anledning.

IMG_20140304_171451

Våren är den absolut bästa årstiden för att hämta krafter på! Då blir dagarna äntligen längre och ljusare! Jag får så mycket energi av solen, känner mig så glad, som att vakna upp helt utvilda efter en grådassig period när det mesta känns mörkt och dyster!

IMG_20140304_172103

När jag kom hem, efter jag satt igång tvätt- och diskmaskin (såna nödvändig, inte alltför roliga, ”måste-göras”-sysslor..), så satt jag faktiskt ner och läste en del av lektion 1. Sa ju att jag ska läsa 2 lektioner i veckan av min skriv-kurs. Sen handlade vi och gjorde pizza på speltlompe, blev riktigt gott! Även det receptet kommer från Fitnessnora, det finns på Fitnessbloggen.no. Vi hade även cottage-cheese på (Tommy hade det istället för riven ost då han har sin strikta diet att följa 😉 ).

IMG_20140304_204337

Kom i säng vid 12, men var ändå utvilad när alarmet ringde kl 6 imorse. Varför ställde jag det så tidigt när jag har fri? Ställer ofta alarmet på en tidig tid bara för att se om jag orkar kliva upp. Har ju marginaler att sova lite längre då om jag vill. Men, när man har så mycket motivation och känner att man längtar efter en ny dag med nya möjligheter så är det mycket enklare att faktiskt kliva upp! Det gäller bara att hitta det man brinner för, så känns alla dagar mycket enklare! 🙂

Kul också att så många engagerar sig i träning och hälsa, många som intresserar sig för WorkOut Lade Trondheim som kick-startar igång #ProsjektMeg. En aktiv livsstil samt riktig näring för kroppen är A och O för att må bra! Och ingen är viktigare för dig än du själv!

Ha en underbar dag!

IMG_20140304_181425

0 Gilla det här

You might also like