Loading...

Feeling hot

När känner du dig som hetast? Snyggast? Finast? Sexigast?
Det är så olika. Vissa känner sig snyggast på morgonen när de precis vaknat, jag är inte en av dem. Vissa känner sig sexigast nakna, en del när de är nyduschade, vissa i tajta klänningar och andra i bylsiga byxor. ”Smaken är som baken – delad” heter det ju. Det någon tycker är fint kanske inte alls passar in i en annans ögon. Det är just det som gör oss unika. Sen kan vi självklart ha samma smak som andra. Det är våra tankar och personligheter som gör oss till dem vi är.

IMG_20130703_132610-1
 
IMG_20130703_133011
   
IMG_20130630_204718
IMG_20130607_125310

Jag känner mig hetast när jag precis har sminkat mig efter duschen efter ett svettigt träningspass. Just i den ordningen. Träningen får mig att vakna, den får mig att känna mig fit, stark och smidig. Duschen får såklart bort den äckliga lukten av svett. Jag har så lätt för att svettas, speciellt när jag kör stenhårt. När jag sedan ”fått på mig ansiktet” (som mitt ex’s farfar sa) så är jag redo för dagen. Det låter kanske hemskt, men jag är beroende av sminket för att känna mig fräsch. Utan det känner jag mig smutsig. Det behöver inte ens vara mycket, bara lite BB-Cream och solpuder. Mascaran och ögonbrynspennan är ett plus, de öppnar upp och markerar mina annars trötta ögon 😉 Resten av dagen kan jag känna mig fin, så länge jag gått igenom min ritual. Om jag tränar senare på dagen känner jag mig inte alls lika attraktiv, konstigt nog. På vardagskvällen känner jag mig definitivt hetast i pyjamas-/mjukisbyxor och linne, eller en stor t-shirt och shorts.  

IMG_20130703_132657

Något jag tycker är attraktivt hos andra, om vi inte ska vara så ytliga, är språk och dialekter. Som engelska, som de pratar i Stor Britannien. Kan knappt bärga mig till att åka till England, London eller någon annan stad där. Kommer gå som i trans och lyssna på alla! Australiensarna har också en speciell klang som ger mig rysningar.
Sedan har jag en grej för skånskan. Tack vare Johan Glans. Men det är mer att jag tycker det är en skön dialekt att lyssna på, den får mig alltid att le 🙂
Åh vad jag skulle vilja kunna prata ett vackert språk, som italienska eller spanska. Får bli senare, om jag får tillfälle att åka till något av de länderna.
Vilket språk  tycker du är vackrast?

0 Gilla det här

You might also like