Loading...

Ensam hemma – överlevde

Måste börja med att skriva: Herre min skapare vilken TRÄNINGSVÄRK jag har efter gårdagens pass! Har aldrig kört så många bröst och armövningar i hela mitt liv, och det känns nu kan jag säga. Antar att jag ska börja om med dag 1 nu, eftersom mitt program är uppdelat på 6 dagar. Men, då det står ”Styrkedag överkropp” på dag 1, som också innebär mycket bröst och armar, så funderar jag på om jag tar det imorgon och kör ett pass med fokus på cardio idag. Får se när jag kommer till gymmet 🙂

Var på jobbet igår från 12-18. Är alltid väldigt lugnt på lördagar. Skönt på sitt sätt, men tiden går fruktansvärt långsamt. Var själv sista timmen, och då kom det kunder. Det är samma sak när man är 2 i butiken och den ena tar paus under en ”lugn period”. Nästan som att folk står och väntar på att man ska bli ensam 😉

Gjorde en enkel lunch, som en dessert:
Varma äppelbitar med kanel och mager vaniljkesam/kesella. Så gott! Kompletterade med cottage cheese. (Proteiner, proteiner..)

IMG_20140201_150545

På kvällen var jag hemma och tog det lugnt. Hade lite panik över att jag inte skulle hitta på något, men jag överlevde. Är ju bland de mest rastlösa personerna på denna jord, så fick verkligen hålla mig hårt i skinnet för att inte lägga ut ett desperat meddelande på fb eller något. Haha. Så jag gick till butiken, köpte tillbehör för att göra tacos (något jag aldrig tänkt äta själv, men var så sugen på just det!) och en mörk choklad på 70% (tycker det är godare med mörk choklad nu för tiden..). Ett plus när man gör mat till bara sig själv är att man kan göra precis hur man vill och ha med precis vad man vill! Kunde till exempel inte bestämma mig för kyckling eller köttfärs, så tog båda. Har dessutom en annorlunda vana att ha banan och jordnötter i min tacos, och nu slapp jag kommentarer om det 🙂

Är en vanesak, som min kollega Ann Kristin sa till mig, att vara ensam. Hon som har man och barn har lärt sig att uppskatta tiden hon har. Jag behöver öva på att slappna av, inte vara så beroende av aktivitet 24 timmar om dygnet, njuta av mitt eget sällskap. Ett steg i rätt riktning, tycker jag.

IMG_20140201_194958

En härlig blandning med allt gott!
Några fler som har banan, jordnötter och ananas i sin tacos? 🙂

2014-02-02 08.26.17

Lyckades dessutom steka upp kyckling och köttfärs UTAN att bränna ner köket! Så det så Linda 😉

Tvättade bort sminket tidigt och gjorde ett försök att färga ögonfransarna. Lite mörkare blev dem, men inte som när man har mascara på.

Nu ska jag ladda för dagens träningspass med kaffe och Järn-/C-vitamin 🙂

0 Gilla det här

You might also like