Loading...

Energifull

God Morgoooon!

20140305_111355

Känner mig så full av energi varje morgon när jag vaknar nu, även om jag ställt alarmet på kl 6-6:30. För några veckor sen hade jag inte ens övervägt att kliva upp före kl 8-9. Men det som händer när jag sover längre än 6-7 timmar är att jag blir så trött. Då kliver jag upp och känner mig som en zombie. Så idag har jag redan hunnit tömma diskmaskinen och fyllt på, svarat på lite mail och skrattat 🙂 Igår beställde jag nya produkter från Herbalife, shakes, tabletter och kläder! Ser verkligen fram emot att få hem dem! Blir lagom till att #ProsjektMeg drar igång. Har satt upp post-it-lappar på saker jag ska tänka på under den här tiden, och resten av tiden också. Står till exempel ”Fokus”, ”Gör plats åt sådant jag vill ha i mitt liv”, ”Framgång” o.s.v. på dem. Så kan jag se på lapparna för att komma ihåg mitt fokus. I helgen ska jag skriva upp mina mål jag har under challengen.

IMG_20140305_154101

Igår åkte jag till Vaernes för att jobba på Duty-Freen. Hade totalt missat att min chef frågat om jag kunde byta från torsdag till fredag. Själv trodde jag att hon menade byta från mittvakt till senvakt samma dag :p Så fel det kan bli. Fick i alla fall jobba 3½ timme. Skrattar fortfarande åt mig själv, virrpanna.
Idag blir det då senvakten på jobb. I helgen har jag Team-möte och seminarie att gå på, så blir full rulle. Det jag trivs bäst med! 🙂

Är inne på min andra kopp kaffe nu, har tagit mina vitamintabletter och är snart redo för ett benpass på Hit the Gym och sedan lite studier/jobb innan Vaernes.

20140305_111343

Vill Du också veta mer om hur Du kan få lika mycket energi som Jag har?
Let me know 😉

0 Gilla det här

You might also like