Loading...

Energi…

Häromdagen kom värmen hit till Trondheim, äntligen! Kändes som sommar 🙂 Det var en försmak som jag gärna ser mer utav snart! Dock blev det inte långvarigt utan idag blev det lite kallare igen. Solen har däremot skinit hela dagen, sen jag klev upp halv 4 inatt för att åka till Vaernes. Efter jobbet körde jag hem, åt och så tog jag joggingvagnen med Colin i ut på en joggingtur till Barnas hus där vi köpte en vår-/sommarpåse till vagnen. Så nu är vi verkligen redo för värmen!

Känner mig riktigt hurtig när jag joggar med vagnen, men måste vara lite extra försiktig och lugn när det guppar så att inte Colin hoppar alltför mycket. Har sett några få andra joggande föräldrar med vagn, men har nog inte blivit en storslagen trend här ännu. Men kanske snart?

Folk undrar hur jag kan ha så mycket energi? Jag jobbar 100%, studerar en 1-årig studie på ett halvår, har en son på snart 1 år och har massa bollar i luften, och ändå orkar jag träna och leka.. Kan ha att göra med både att jag är just aktiv, håller igång och tränar. Men till stor del beror det på min motivation, jag har en stark vilja att vara aktiv och stark. Jag mår bäst när jag får vara aktiv, och jag ska göra mitt allra bästa för att lära ut och inspirera andra för att vilja ha energi! Jag gör någon form av motion varje dag, oavsett om det bara är 20-30 minuter så är det bättre än ingenting och det viktigaste är att få upp pulsen högre än den är i vila.

IMG_20160509_174417

Jag har en ”FitBit”-klocka som mäter pulsen och registrerar hur jag sover, och i snitt blir det 6 timmar, plus/minus några minuter. På grund av att jag vaknar flera gånger per natt så har jag egentligen ännu mindre timmar sömn, för att inte tala om sammanhängande sömn. Men huvudsaken för mig är att jag fungerar normalt och har energin till det jag vill göra. Dock vet jag att det inte är bra i det långa loppet att få för lite sömn, förhoppningsvis är det bara en period som kallas för att vara ”småbarnsförälder” 😉 Förutom att det kräver massor av energi, så ska jag nämna att det GER massor av energi att vara mamma också!

IMG_20160510_135045

Vad gör du för att få energi?

0 Gilla det här

You might also like