Loading...

En miljon…

Om jag vann 1 miljon kronor… Det är ofta man tänkt den tanken, ofta man drömmer om att ha 1 miljon och kunna spendera. Vad skulle jag göra med de pengarna? Svaret varierar från gång till gång, för det är otroligt mycket som kan göras och mycket jag vill göra! Eftersom att jag idag är mammaledig och är väldigt ekonomisk utav mig så är jag inte den som skulle sätta sprätt på varenda liten krona i första taget. Hade fallet varit annorlunda så kanske, kanske, jag skulle släppt loss. Men sanningen är den att vi alltid levt ganska snålt i min familj, och det har satt sig och gör att ju mer pengar jag har på kontot desto mer vill jag spara på dem. Lustigt egentligen. Kan väl säga att jag är lite som farbror Joakim i Kalle Anka, med skillnaden att jag älskar att ge till andra. Tillhör den skaran som tycker bättre om att köpa och ge julklappar till andra än att få 🙂

Men, vad skulle jag då göra om jag faktiskt vann 1 miljon?
Antagligen, med största sannolikhet, skulle jag först betala av mitt studielån. Sen skulle jag betala ner på resten av våra lån och skulder. Men då jag säkert skulle ha en del kvar så skulle jag nog ta med min familj på en resa, för det behöver vi allihopa. All inclusive. Sen skulle jag nog investera i framtiden. Jag skulle läsa kurser och studera till det jag vill jobba med, starta eget och leva mitt drömliv! Jag skulle även vilja skänka bort en stor del till olika föreningar, bland annat till organisationer som hjälper barn och människor i krig och till cancerforskning.

För om man vinner miljonen, eller mer, så betyder inte det att man blir lycklig. Vad som gör en lycklig är att kunna göra det man allra helst vill. Min dröm är inte att bli rik så att jag kan vara hemma och inte behöva jobba. Min dröm är att få jobba med hälsa, träning och skönhet, hjälpa andra att må bra. Hade jag 1 miljon skulle det underlätta min väg att nå fram till mitt mål.

För att vinna måste man satsa, och det finns flera olika sätt att göra det på. Satsa på hästar, köpa lotter eller på olika hemsidor. En hemsida är till exempel http://bettingwild.com/ .

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?

0 Gilla det här

You might also like