Loading...

En 3-årig Lovestory

Tänk att det har gått över tre år sen vi träffades. En natt efter krogen, den 16 maj, 2010. Vi hade varit ute på olika ställen men möttes utanför Sibyllakiosken. Egentligen hade vi redan träffats, ungefär 2 år tidigare. När vi spelade brännboll med gemensamma vänner. Redan då fanns det en gnista, men då hade vi andra i våra liv. Så den natten, för tre år sedan, såg jag Jonas och hans vän ”Jim Carrey” eller Mattias som han heter in real life. De skulle köpa hamburgare och gå hem till Mattias. Jag skulle på efterfest hos en kille i Västergård, med en annan kille, och vi skulle köpa ”fyllekäk” att ta med oss. Det glömde jag totalt bort, istället fick jag med mig Jonas och Mattias till efterfesten. Sedan följde jag Jonas hem, då bodde han hos sin mamma, i blombacka. Dagen därpå kände jag mig sådär lagom fräsch, så även fast jag inte ville gå så gick jag hem och gjorde mig represantativ igen. Hemma satt pappa och hans dåvarande ”kollega” vid köksbordet. Jag smet in, duschade och bytte kläder. Tänkte inte på någonting annat än på Jonas. Vi bestämde att vi skulle ses på kvällen, vilket vi gjorde. Vi tog en promenad med Jonas mammas schäfer Jack. Sedan åt jag middag hos dem, Jonas bror kom också över. Så det blev en liten ”familjemiddag”. Tror att det var mackaroner och köttbullar som serverades :p
En vecka senare var vi ett par. Den 22 maj 2010.

En bild från 2010, haha så små <3

Jag hade praktik måndag – torsdag på Skogshöjd Spa under den perioden och därefter skulle jag ha sommarlov. Jag studerade nämligen i Orsa och skulle tillbaka dit i Augusti. Från den dagen att vi träffades, så umgicks vi varje dag, jag och Jonas.
När skolan började pendlade jag hem nästan varje helg. Tänk vad man gör för kärleken och vad kärleken kan göra med en själv 🙂 Vi hittade en lägenhet att hyra i oktober eller november, samma år, och flyttade ihop. Snabbt gick det.

Då hade jag väl aldrig trott, att vi tre år senare, skulle gått igenom så pass mycket. Både bra och dåligt. Det var samma år som min mormor gick bort, i juli 2010, så känner mig glad för att jag hade Jonas vid min sida. Inte heller kunde jag trott att vi skulle flytta till Trondheim, och att jag skulle bli bortskämd som jag blir, med saker och ting.
Jag tror att allt som händer sker av en anledning. Livet är oförutsägbart. Vi vet inte vad som kommer att hända, varken i livet allmänt eller i relationer. Allting och alla påverkar.

Bild från 2012 🙂

Det enda vi vet är vad som är just nu. Och just nu har vi varit tillsammans i 3 år! <3

0 Gilla det här

You might also like