Loading...

Drömmen om lusthus

Igår eftermiddag, när det var dags för Colins andra tupplur och vi var mitt emellan shopping och att åka på middag hos Markus föräldrar, så körde vi en runda för att lilleman skulle få sova. Han sover bäst om han åker vagn eller bil om dagarna. Då tog vi en sightseeing-tur i ett område vi kan tänka oss att bo, eftersom att vi behöver minst ett sovrum till snart. Området vi körde i var en blandning av gamla och mer moderna hus i olika prisklasser. Medans vi ändå var igång med dagdrömmar så kom det upp att vi båda allra helst vill ha tillräckligt med pengar att köpa en stor tomt och sedan designa och få byggt vårat eget drömhus! Båda vill vi ha en stor trädgård, och min önskan är att ha ett fint litet lusthus mitt bland alla blommor. Ett sött lusthus där jag kan sitta och skriva, läsa och dricka té i alla väder. Självklart ska jag ha inbyggd värme och fönster som skyddar mot väder och vind 😉

Var tvungen att kika runt för att se om jag hittade en sida med inspiration, och hittade då sorselestugan.no. De har allt ifrån lusthus till bodar, stugor och badbryggor, med mera. Det här lusthuset tyckte jag var fint:

Här är några fler fina exempel på vad de har:

Mysigt och prefekt om man har en stor båt!

Skulle kunna tänkt mig en sådan stuga, om vi inte redan hade en i släkten (Markus föräldrars) som vi får använda.

Är så roligt att drömma, och framför allt sätta sig mål! En del saker kanske förblir drömmar, men en sak jag bara måste ha är ett lusthus!
Vad vill du väldigt gärna ha på din tomt eller i ditt hem?

HÄR hittar du mer information och inspiration.

0 Gilla det här

You might also like