Loading...

Detox – när du behöver en ny start

Emellanåt så kastar livet en boll emot dig som du inte riktigt är beredd på. Ibland känns det lite som den där leken ”spökboll” som vi körde i skolan; Det kommer flera bollar från flera olika håll, och man duckar och hoppar omkring för att undvika dem. När man blir träffad så får man sitta ner och vänta tills det blir en ny omgång. Men så kan man väl ändå inte göra i livet? Visst kan man vänta, men vad tjänar det till? Det är inte som att en buss kommer för att plocka upp en eller att man kan beställa ett ”nytt liv” på posten, med leveranstid på 3-5 arbetsdagar. Nej, vill man något så måste man sikta och röra på sig i den riktningen!

IMG_20131124_204851

Så, nu har jag alltså haft flera bollar i luften ett tag, och har fortfarande sådant som slängs mot mig. Det har varit jobbigt att flytta, jobbigt att inte ha en säker plats (ännu) att bo på i januari, jobbigt att inte känna att man har råd med allt man vill o.s.v. Nu är jag inte den som vill fokusera på det negativa, utan jag håller mig helst ovanför ytan och ser det som är bra omkring mig. När jag nu står och ska välja mellan att bo kvar i Norge eller flytta hem till Sverige, då ser jag vilka som faktiskt blir berörda av det. Jag är så otroligt lycklig över att ha så många underbara människor i mitt liv <3

IMG_20131125_102800

Bara för att sätta ”en punkt” och få en typ av ny start så beslutade jag mig för att ta en 3-dagars detox. Den heter ”La Bomba” och är baserad på Herbalifeprodukter av en man som heter Dr. Komadina. Kuren går alltså ut på att rensa ur kroppen, få i sig massor av proteiner och vitaminer, och framför allt går den ut på att man ska få massor av energi! Låter inte det helt fantastiskt!? 🙂

IMG_20131125_133412

Nu är ju jag bara inne på Dag 1, men märker faktiskt redan skillnad. Otroligt så mycket energi man kan ha utan att äta någon fast föda!
Jag har bara druckit massa vatten, smaksatt med Aloevera ört-koncentrat med mangosmak och ört-té, ätit massa vitaminer och tillskott, samt fått i mig proteinpulver. Ska helt ärligt säga att det jag mår mest illa utav är att behöva svälja alla tabletterna, totalt blir det 8 åt gången. Men det sitter ju bara i ett tag. Så är det proteinpulvret som man ska blanda med vatten, ganska smaklöst men med en konsistens som när man blandar mjöl o vatten, men mätt blir man! 😉

IMG_20131125_092207

Min Dag 1:

 • 7,5 liter (!) vätska (kallt/varmt vatten smaksatt med:
  • ört-té
  • aloevera-koncentrat

   

 • 2 msk PPP (Personlized Proteine Powder) * 3 ggr, blandas med vatten
 • 4 Cell-u-loss-tabletter * 3 ggr (utrensande!)
 • 2 Fiber- och örttabletter * 3 ggr
 • 1 Multivitamin-tablett * 3 ggr
 • 1 Cell Activator-tablett * ggr
 • Eventuellt andra tabletter/tillskott (omega3 eller liknande) * 3 ggr 🙂

Jag var och tränade i förmiddags, körde som vanligt, eftersom jag ändå oftast tränar innan jag ätit frukost så var det inga problem. Kommer nog kännas imorgon, men så börjar jag tidigt och får börja dricka shakes igen. Helt ok!

Kan nämna att jag aldrig heller trodde att jag skulle genomgå en detox, men vem är jag att säga ”aldrig” som ändå gör vad som faller mig in för stunden 😉

Jag hämtade ”kur-receptet” från: un9.blogg.no 

IMG_20131125_133510

Man kommer alltid att möta motgångar, i vissa fall i form av andra människor. Folk kommer tro att Herbalife är ett pyramid-spel, ända tills de lyssnar ordentligt och förstår. Men det är ju inget olagligt eller farligt, det är ingen drog eller skadligt som cigaretter, ätstörningar eller liknande. Folk kommer tycka att man ska äta ”riktig mat” även om du förklarar att du inte har tid att ordna sånt, få hellre i dig än shake än att hoppa över en måltid! Så är livet, huvudsaken är att du tror på dig själv, för det finns ingen garanti att någon annan gör det!

 

0 Gilla det här

You might also like