Loading...

Detox Dag 2

Jag sov dåligt och lite inatt, dels för att magen kurrade av hunger, jag mådde illa utav det, och dels för att det var lite bråk ovanför. Det var länge sen jag var utan mat i över ett dygn, kan man säga. Speciellt sen jag började träna så har jag ätit mer. Men idag var det dags för 5 shake! Halleluja kände min mage! 😉

Shakerna innehåller massor av protein och näring, en komplett måltid med extra mycket av det vi behöver och mindre av det vi inte behöver så mycket utav. De finns i olika smaker, jag har en burk med Vaniljsmak och en med Cookies & Cream-smak, mums! Men fick smaka en med Karamell, äpple och kanel-smak idag, det var min absoluta favorit! Min Rebuild-shake till efter träning är med chokladsmak, så har några varianter att välja mellan 😉

Kan berätta mer om shakerna en annan dag, just nu är jag bara väldigt trött!

Tog en shake vid 7 imorse, en vid 11, en vid 16-tiden, 20-tiden och den sista avnjöt jag när jag kom hem vid 22:30. Har inte vant mig vid att bli mätt utav bara shake ännu, men det är visst en vanesak. Det är inte meningen att jag ska byta ut alla mina måltid, men de förenklar för min del att få i mig all näring jag behöver. Detta för att jag är så stressad och inte prioriterar mat ordentligt.

Så, jag började alltså halv 6 imorse, slutade 13:30, tränade lite mer en 1½ timme i gymmet innan jag kom hem. Var hemma ca en timme, drack lite ört-té och aloeveravatten. Sedan var det träning på Fit Club följt av en timmes kosthållsföredrag 🙂

Nu ska jag hoppa i säng, är helt färdig! Imorgon får jag dricka 2 shakes och äta 1 lätt måltid! Längtar!! Natti natti 🙂

0 Gilla det här

You might also like