Loading...

Det ska vara enkelt…

…att vara hälsosam! 

Ingen vill väl krångla till något mer än nödvändigt?! Sedan är det positivt och kul att testa nya saker, nya ingredienser och nya sätt att göra saker på, men helst vill man hålla allt så enkelt som möjligt. Vi har ju så mycket annat att tänka på.
Därför väljer många som tränar, att ta kosttillskott, exempelvis i form av ett pulver som innehåller alla möjliga näringsämnen som kroppen behöver för att utvecklas på det sätt man vill. Det är tusen gånger lättare att bara blanda en shake än att behöva köpa allt separat och sedan tillaga det! Fast eftersom jag är en sådan som älskar ordentlig mat så föredrar jag nog nyttiga recept ändå, men enkla recept då 🙂 Har fått låna en bok av min väninna med massor av nyttiga och enkla recept, så dem ska jag testa. Håller er uppdaterade om de passar in i vardagen eller ej.

Själv har jag inte kommit så långt att jag köpt något kosttillskott. Dels för att jag inte varit eller är så insatt i vad man ska ta. Det beror såklart på om man vill bygga muskler, minska i fettmassa, gå ner eller upp i vikt, om man bara behöver ett visst ämne mot t.ex håravfall eller spruckna naglar och så vidare. Det finns en mängd olika alternativ för en mängd olika syften!

Som tur är så har jag många vänner som kan mer om det där än jag! Så jag får tips från alla möjliga håll och kanter, det gäller bara för mig att bestämma mig för det som verkar bäst 😉

Än så länge fokuserar jag på att öka på träningen och att undvika min (nästan) dagliga dos av godis!

Till sen frukost/brunch idag blev det därför havregrynsgröt med hallon och honung, så enkelt men ändå så gott!

IMG_20130918_140232

IMG_20130918_140304

IMG_20130918_140344

IMG_20130918_140459

Vad är din favorit-enkla-frukost?

0 Gilla det här

You might also like