Loading...

”Det finns så mycket som man vill..

..men tiden räcker inte till, man får aldrig nånting gjort, för tiden går så fort.
Det finns så mycket man vill ha, många saker som är bra, men pengarna räcker inte till, man får inte allt man vill…”
En låt-text som min mamma och jag hittade på när jag var runt 5-6 år, en regnig dag. Mamma skrev på ett vanligt vitt papper, med färgglada pennor, jag har fortfarande kvar det. Då var det bland det enklaste och roligaste nöjet man hade. Och till stor del stämmer det in, fast såklart är det humor med i texten. Den slutar, efter några fler verser med ”…tiden går så fort, så nu går jag till vår port, och sen säger jag god natt, till min lilla lilla katt.”  🙂

Numera finns det så otroligt mycket runt omkring. Fastän man vet vad man vill bli och vad man vill göra, så blir det (för vissa) ofta svårt att fokusera på ett mål. Saker runtomkring distraherar, och man vill räcka till för allt och alla. Oftast slutar det med att ingenting alls blir gjort. Allt skjuts fram i tiden, orken och lusten tar slut. Istället för att bara göra det. Jag är sådan. Fastän jag vet exakt, precis, in i minsta detalj hur jag vill leva och vad jag vill bli. Det har funnits så mycket och finns fortfarande sådant som ”kommer emellan”. Trots att jag vet hur man ska tänka och göra för att nå fram så kommer jag in i perioder när jag känner för att bara skita i allt. Men då plötsligt kommer en positiv tanke upp, från en text, en annan människa som ger lite av sin positiva energi. Då orkar man en liten bit till! Så kom ihåg att dela med er av den positiva energin ni har och få lite tillbaka när ni känner er nere, så blir allting bra!

Det blir lätt rörigt i huvudet, speciellt när man har hela schemat där inne. Då slutar det också med att ingenting blir gjort, kanske för att man hinner glömma bort det man skulle göra 😉

0 Gilla det här

You might also like