Loading...

Dammsuga vs. Träna

Bland det tråkigaste jag vet är att dammsuga! Den är otymplig, låter högt, blåser varm luft så man blir alldeles varm. Om jag kunde så skulle jag mer än gärna överlåta just den uppgiften till någon annan. Vem som helst. Jag rensar hellre handfats-röret (även om jag inte är så duktig på det 😉 ) eller något annat äckligt. Så mycket ogillar jag att dammsuga! Men när man har två katter i en liten 1,5 rummare så syns det efter bara en-ett par dagar. Inte nog med att de hårar utan de drar runt på kattsand och torrfoder så det hamnar lite överallt.. Så mycket älskar jag mina missemonsar att jag gör det värsta jag vet för dem <3 Haha.

Kan tänka mig att en del människor tänker som jag gör om dammsugning fast om träning. Att det är jobbigt, tungt, svettigt, flåsigt och så vidare. Att de tvingar sig igenom ett träningspass, inte för att de tycker att det är roligt, men för att det är nödvändigt. För så är det ju! Det är nödvändigt att träna, för kropp och själ, för hjärtat och hjärnan! Inte för att man behöver gå igenom värsta träningspasset 7 dagar i veckan, om man inte tycker (som jag) att det är det roligaste på jorden! Det räcker med 2-3 lätta motionspass i veckan. Bara man gör det.

För i slutändan är det samma känsla, totalt värt det! Det känns skönt att svettas och tycka det är jobbigt, för resultatet blir alltid bättre än det var innan! Oavsett om det handlar om att dammsuga eller att träna 😉

0 Gilla det här

You might also like