Loading...

Att bryta ihop

”Vissa dagar känns det bättre än andra.. de mindre bra dagarna är det bara att bita ihop på, för det kommer en sådan där bättre dag igen!”
Eller hur?!

Jag har perioder när jag bryter ihop totalt, det varar oftast bara några minuter – timmar, men det händer. Det är inget jag skäms för, alla är vi människor och har känslor som åker som i en berg- och dalbana. Jag tror att det hjälper att dela med sig, för att andra ska förstå. För när man har en ”dålig dag” så påverkar man kanske andra och tvärtom. Men hur ska andra förstå ens agerande om de inte vet att man har en dag som känns mindre bra? Man behöver ju inte berätta vad det beror på, men för mig kommer det oftast naturligt (eller snarare av bara farten) att berätta vad som är fel. Antingen så bryr dem sig, eller så gör de det inte. Det viktigaste är att det känns lättare och ärligt 🙂

Har senaste tiden fokuserat på träning och jobb om vartannat. Har inte alls hunnit med bloggen och Herbalife. Känner mig helt slut, och har 5 arbetsdagar kvar. Vet att jag kommer lägga in träningen varje dag, men annars har jag nog inte så mycket energi till övers. Ska dessutom ta mig kraft till att flytta. Blir en tuff vecka, men det kommer gå bra. Positiva tankar! 🙂

IMG_20131026_163205

Jag är en HSP (Highly Sensitive Person) och tänker konstant på allt. Så ibland händer det att jag inte kan hålla tillbaka tårarna. Oftast händer det när jag är ensam, för det är då jag har tid för mig själv. Då har jag inte massa annat eller andra att fokusera på. Det är när man trycker tillbaka sina känslor som de till slut svämmar över, som en gummianka. När man håller en gummianka under vattenytan och plötsligt släpper, så ploppar den upp med världens tryck. Som undertryckta känslor.

Tror att det är därför jag helst är omringad av människor, helst är igång hela tiden.
För att slippa hantera känslorna.

IMG_20131027_200744

Och vi vet ju alla vad jag gör allra helst! 😉

IMG_20131027_192428

Hur hanterar du dina känslor?

IMG_20131026_204946

Det är fantastiskt bra att känna! Det viktigaste är att man vet att man kommer att ta sig upp igen!
För även om man befinner sig på botten för en stund, så kommer man att ta sig upp igen <3

0 Gilla det här

You might also like