Loading...

Bröllop

Om två veckor ska vi på bröllop i Vaudalen, ett tre-dagars bröllop. Det blir det första som jag och Markus är bjudna på tillsammans, och jag ser verkligen fram emot att få fira Andrea och Andreas som gifter sig. Andreas är M’s kusin. De är poliser och därför har de planlagt att bland annat jogga upp för ett fjäll, och ner igen, för att visa vart han friade. Det är en ganska häftig och rolig idé tycker jag 🙂 Då kommer gästerna antagligen att minnas just det. Det är ju otroligt mycket planläggning bakom ett bröllop, så det kan vara svårt att hitta något som är unikt tror jag.

Jag vågar knappt tänka på hur lång tid det faktiskt tar att planera allt! Därför så samlar i alla fall jag på idéer, ”pinar” och ”likar” olika bilder som inspiration. Gäller ju verkligen att vara kreativ! Man kan göra mycket själv, som inbjudningar, dekoration, mat, spellistor.. Men det man antagligen måste hyra är ju lokal. Och så behövs ju plats för gästerna att sitta. Det är såna ”små”, viktiga detaljer som man kan glömma bort mitt i allt. Man har ju trots allt fullt upp med att bestämma vad man ska bjuda på; förrätt, varmrätt, dessert? Tårta!

Helst vill jag att borden ska vara likadana så att det blir en jämn yta, inte massa olika så att det blir olika höjder och kanter. Ett stort utbud av bord finns till exempel på az design. Jag hittade många fina, enkla och stilrena bord som jag kan tänka mig att använda.

Men, det är ett tag till den dagen då jag ska arrangera mitt eget bröllop. Först ska jag hitta klänningen och bestämma mig för vart jag ska gifta mig! Så fram tills dess är mina största bekymmer vilka skor jag ska ha till klänningen på kommande cermoni och om jag ska ha lösögonfransar eller extensions, och det är två veckor innan. När jag är brud kommer det säkert att vara bestämt ett halvår i förväg 😉

0 Gilla det här

You might also like