Loading...

Brandviken-weekend

Nu är vi på hytta/stugan igen. Var 2-3 veckor sen vi var här sist. Är alltid så lugnt och fridfullt att vara här. Huset ligger på en tomt vid sjön. Det finns flera hus runt omkring, men ”Brandviken” ligger längst in, alltså är det inga andra som går eller kör förbi här. Det är Markus föräldrar som byggt det huset som vi bor i när vi är här. Det är 3 sovrum samt ett loft där man kan sova, ett vardagsrum och kök som hänger ihop samt ett badrum med dusch och toalett. Gott om plats med andra ord. Det ligger alltså på samma tomt som Markus farfar växte upp på. Hans hus använd också som en hytta numera, och det är väldigt mycket äldre. Det är så häftigt att tänka på, samtidigt som det är lite läskigt eller omskakande, att det ligger så mycket historia bakom och finns så otroligt många minnen från en plats. Bland annat så friade Markus till mig här ute på klipporna i april förra året. Om det inte var ett skämt då eftersom att det var 1 april :p i sådana fall ett långdraget skämt. Hihi

Nu har vi precis börjat med våra egna familjeminnen här ute, och jag som aldrig haft en stuga i min familj ser fram emot att spendera mycket tid här ute! Ett till exempel på gamla minnen är ju leksaker som går i arv. Colin har fått ner en del av M’s och hans brors leksaker, och de är ju helt annorlunda mot vad han är van vid. Nästa år kommer han troligtvis att leka mer ute, men just nu snubblar han omkring på det omjäna gräset. Skam den som ger sig, för varje gång han ramlar så reser han sig upp och prövar på nytt! Helt klart en instinkt vi föds med men som kan försvinna om ingen uppmuntrar den.
Är dessutom en ypperlig plats att träna utomhus på här, med natur och vacker utsikt. Idag sprang jag som en tok fram och tillbaka (tror några såg mig från sjön..) och körde ett förbränningsprogram med massa fokus på ben och rumpa samt kondition. Fantastiskt härligt!

Ha en underbar lördag!

0 Gilla det här

You might also like