Loading...

Bra att ha

Från att ha kunnat tänka på i stort sätt bara sig själv och sina egna behov så är det är stor förändring också där när man väntar barn. Helt plötsligt inser man att det är saker som är viktigare än den där väskan, den där snygga klänningen eller de där skorna. Istället för att önska mig massor till mig själv så har jag börjat kika runt på baby-prylar, sånt som behövs när bebisen kommer. Det är ett halvår kvar, alltså är det dags att börja spara en hel del för att vara förberedd och ha allt nödvändigt.

Eftersom att det blir en sommarbebis är jag sugen på den här otroligt söta vaggan, från babyshop, att ha ute på hyttan. Tror att vi kommer vara en del där ute under sommaren 🙂

Har redan valt ut en vagn, som blivit bäst i test, passar under barnets hela vagnperiod, ger komfort på alla underlag och kan joggas med.
En Jogger Elite City:

Så ska man ha någonstans att byta blöja på, men det är svårt att hitta ett skötbord som är snyggt och inte tar alltför mycket plats..
Här är en från ikea, men den ser ut att vara ganska otymplig:


Här är en jag verkligen kan tänka mig, Stokke Care:

På nyårsafton ska vi på vårat andra ultraljud, då får vi troligtvis veta vilket kön, om det är en pojke eller en flicka som ligger i magen. Längtar efter att köpa de första babykläderna och fundera ännu mer på namn 🙂

Ha en fin andra advent! 

0 Gilla det här

You might also like