Loading...

Borta bra men hemma bäst

I söndags fick jag uppleva den stora glädjen och känslan: Äntligen är han hemma igen! Efter hela 3 nätter, torsdag till söndag, så fick jag krama om min lilla prins igen! Det var den längsta tiden jag någonsin varit borta ifrån honom. Han hade varit på hyttetur med sin farmor och farfar, njutit av att få komma iväg på egen hand. Själv hade jag arbetshelg på Vaernes, M likaså, så det var skönt att veta att lilleman blev omhändertagen på bästa sätt och att han hade det bra.

För mig kändes det däremot otroligt tomt. Jag sov dåligt, vilket jag tydligen gör av naturliga orsaker, och fick känna efter hur det känns att faktiskt ha tid över. På under en timme hann jag äta frukost, städa köket, ta undan pant och glasburkar, vika tvätt, köra igång en tvätt- och en diskmaskin och se på lite tv på samma gång. Det hör inte till vanligheten i min vardag.

Var i alla fall oerhört skönt när C kom hem igen! Den goaste och varmaste kramen som han gav mig går inte att glömma! Så mycket kärlek i och till den lilla kroppen <3 Tror nog han saknade sin mor och far en aning han också… 😉

0 Gilla det här

You might also like