Loading...

Borta bra men hemma bäst!

Den här helgen sov Colin hos sin farmor och farfar (som han kallar för Badin och Baff) i hela 2 nätter! Det var ett tag sen sist som jag var ifrån honom så länge, och jag märkte tydligt och väl hur lätt det är att man hamnar i vanor och rutiner samt hur svårt det är när de bryts. Från konstant liv och rörelse i hemmet till total stillhet. M var på jobbet och ute på kvällen så då var jag extra själv. Folk sa att jag borde passa på att vila och sova. Blev faktiskt mindre sömn inatt än det brukar bli i vanliga fall. Det har säkert också att göra med att jag är en extra rutinmänniska som inte uppskattar alltför mycket förändring på samma gång. Om jag sover borta så kräver jag minst en natt för att anpassa mig. Så ni kan ju föreställa er själva hur jag kan vara på en roadtrip med nya hotell varje dag :p Tror inte det skulle bli den bästa matchen. Men kanske jag till sist skulle vänja mig vid nya sovplatser om det var själva rutinen? Vem vet..

Den största förändringen i mitt liv var när Colin kom till världen, och det var den absolut bästa och underbaraste förändringen jag kunnat få! Han är den viktigaste människan i mitt liv, och snart har jag 2 som är lika viktiga! Jag är nervös och spänd inför hur det kommer att bli om några veckor när lillasyster kommer. Men det kommer att bli fantastiskt!

Det bästa är att ha sina barn hemma, men ibland kan man behöva lite ro och fred. Samtidigt som barn mår bra av att komma lite hemifrån emellanåt så att de får en annorlunda upplevelse 🙂 Win-win-situation!

0 Gilla det här

You might also like