Loading...

Boken Wrecked – av Jeff Goins

När man skriver in sitt namn i olika författares maillistor så får man ibland tips och fördelar som är otroligt givande!
Min senaste favorit är Jeff Goins, en författare i USA (tror jag), hans egen blogg heter: goinswriter.com.
När jag skrev in mig på hans lista så fick jag 20% av hans bok ”Wrecked”. Såklart gav det mersmak och nu vill jag beställa boken! Den finns bland annat på cdon.com.

Vad var det som gjorde just ”Wrecked” så bra?
Boken handlar om olika missionärer och deras upplevelser som, på ett sätt, förstört dem. Inte på ett negativt sätt utan på ett vackert. Den handlar om att hitta meningen med sitt eget liv. När man sett och upplevt det som personerna i boken gjort, så kan man enkelt förstå att deras värderingar och syn på livet har förändrats.

Författaren själv menar att när man blir förstörd inombords så beror det på att man tas ur sin ”comfort zone”. Man slutar vara så självcentrerad och upptäcker vad som är värt att kämpa för i den ”riktiga världen”.

Det enda jag inte riktigt håller med om är att han tycker att man måste förstöras för att hitta meningen med livet. För mig räcker det långt att läsa och veta, framför allt att förstå, att många människor har det svårt. Att många kämpar varje dag för att överleva. Jag har alltid vetat att jag velat hjälpa människor med den sortens liv, men inte förrän nu har jag kommit på hur jag kan göra.

Livet handlar inte om att vinna och vara bäst på alla plan, det handlar om att kunna känna sig nöjd när man inte har så långt kvar.
För mig är det inte en fet lönecheck som gör mig lycklig, det betyder ingenting om jag inte får följa mitt hjärta. Alla kanske inte har möjligheten att satsa på sin dröm, men det har jag och därför tänker jag chansa och göra mitt bästa för att lyckas! Det är en utav meningarna med livet: att ta vara på det man har och får, för det är de stunderna man kommer att minnas!

0 Gilla det här

You might also like