Loading...

Bingolotto

BINGO! Mamma och jag var själva hemma. Jag var runt 4 år. Pappa var på Kanarier öarna på rehab och hade varit bort väldigt länge, tyckte jag. Mamma och jag satt framför tv:n och spelade bingolotto med sådana vanliga lotter som man ska fylla i numret i. Vi hade alltid olika färger på pennorna för att hålla koll på vems lott som var vems. Mamma blev mer uppslukad än vad jag blev. Eftersom att jag var så liten och rastlöös bestämde jag mig för att duscha. Jag skulle minsann tvätta håret helt själv! Sagt och gjort. När jag kom ut ur duschen var jag såå glad och visade mamma vad jag hade gjort. ”Tog du i balsam också?” frågade hon, och jag blev lite skamsen och kom på att det hade jag ju inte haft. Så då gick jag in i duschen igen och gjorde om hela proceduren med schampo, och balsam den här gången.

Mamma fick BINGO! Hon prövade att ringa men kom inte fram. Jag saknade pappa. Vi ringde honom istället. För att han skulle bli stolt över mig när jag kom hem så beslutade vi oss för att jag var stor nog för att sova inne på eget rum. Vi flyttade därför min säng till mitt rum, från mammas och pappas sovrum, just den kvällen.

Jag kände mig stor och stolt. Men så smet jag såklart in till mamma på natten, för det var ju ännu mysigare 🙂

Det var mitt bästa minne från en kväll när jag spelade bingolotto.. På Bingoportalen.com kan du lära dig att spela bingo på modernt vis. Kanske du också får några fina minnen!

 

0 Gilla det här

You might also like