Loading...

Bil i Spanien

Idag var det dags för el-bilen att åka till verkstaden, och under tiden fick vi låna en manuell KIA-bil. Markus är väl inte så överväldigad, eftersom att han är en trogen Mercedes-anhängare, men det är ju bara tillfälligt. Dessutom har vi ju diesel-bilen som vi kan köra 😉 Däremot är det mycket snack om att byta in den mot en större bil, mest på grund av säkerhet och utrymme. När vi reser till Stockholm så är det praktiskt att få plats med barnvagn och resväskor i bagageutrymmet.

Som de flesta förstått så är Markus den som är ”bil-ansvarig” här i huset, och det med rätta. Inte bara kan han mer om motorer och bilar, men han är helt tokig i bilar! Vi har pratat om resor och att han mer än gärna kan tänka sig att köra hela tiden. Därför är det även en självklarhet att vi hyr bil i de länder där det är möjligt att hyra bil. Det är ju inte till alla platser som man orkar eller kan köra hela vägen, utan man kanske tar flyg eller båt till destinationsmålet, för att sedan låna en bil under tiden som man ska vara där. Smidigt och praktiskt! När man har barn är det kanske extra aktuellt just med tanke på hur mycket man har med sig. Det är dessutom skönt att kunna åka vart man vill, när man vill utan att behöva tänka alltför mycket på planering under sin semester!

Tidigare har jag skrivit om min resa till Spanien när jag var liten, när vi var i Mallorca med familjen. Spanien är ett vackert land, och språket låter som musik. Dessutom är det vanligt att människorna är mer öppna och välkomnande, speciellt mot turister, och glada. Jag vill gärna åka tillbaka dit och uppleva Spanien med min egna lilla familj!

Hyrabilspanien.se kan man jämföra 37 olika företag som hyr ut bilar, för att få det som passar en själv och ens familj så bra som möjligt! På samma sida finns även information om själva Spanien samt tips och råd om du vill hyra bil i landet. Vad skulle du välja för bil för en vistelse i Spanien?

0 Gilla det här

You might also like