Loading...

BGA Fotocenter

När man skulle bli fotad förr i tiden så hade man en chans att se bra ut. Man kunde ju inte se hur bilden blev så det var alltid en vild chansning. Var det en snäll person som fotade så kunde man kanske övertala den om att ta flera bilder. Men om man blundade så skulle det visa sig sen när filmen blev framkallad. Som tur är så var det här en ålder när jag var liten, jag var inte lika noga med att radera de ”fula bilderna”. De hamnade i fotoalbum och visades för släktingar. Om jag hade varit äldre skulle jag kanske gömt bilder jag inte var nöjd med, men som sagt så var jag i den åldern då allt var sött 🙂 Nu har jag förhoppningsvis snart passerat den värsta åldern, kommit över alla pinsamma bilder och slutat bry mig, men än sålänge avgudar jag kameramobilen och digitalkameran eftersom man kan ta en bild och radera direkt. Man vill ju vara så snygg man bara kan på bild!

Ibland så behöver man ändå ta en bild som avslöjar EXAKT hur man ser ut. En bild som man sällan blir nöjd med men som ska följa en under flera år i plånboken eller när man ska resa iväg. En bild som man kan ta hos polisen (men då får man ofta bara en chans eftersom det inte är så ”viktigt” (för dem)). Jag menar naturligtvis ID-kort, körkort, visumsbild och så vidare. En bild som man vill, av största delen av sitt hjärta, att den ska vara fin. Men man ska se allvarlig ut, och jag har en tendens att se ganska sur/ledsen ut när jag sätter på mitt ”pokerface”, och då kan det kännas lite trist. Då kan det vara skönt att gå till någon som vet hur man tar en snygg person-bild! Någon som är van. Ett fotocenter som finns i Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö och Jönköping är: BGA Fotocenter.

Butiken i Malmö

Ramar de har 

De har nu 20 års erfarenhet och har 7 butiker runtom i Sverige. En uppdaterad personal som har koll på bildutvecklingen och de säljer roliga fotopresenter, fotoramar med mera och hjälper dig att ta ett snyggt foto till körkort, visum, ID-kort, personalkort m.m.

Kolla in deras hemsida: http://www.bgafotocenter.se/ID-Kort_visum.html om du behöver hjälp med att få en snygg bild att visa för världen 😉

0 Gilla det här

You might also like