Loading...

BF

Mitt Beräknade Förlossningsdatum är den 2 april. De räknar med att bebisen kan komma antingen 14 dagar före eller 14 dagar efter. Alltså är jag med största sannolikhet tvåbarnsmor om 2,5 månad. Det går otroligt snabbt!

Enligt min svenska app så går man gravid i 40 veckor. Medans man enligt den norska uträkningen går man gravid i 40 veckor och 3 dagar. Colin kom när jag var i vecka 39 + 3 dagar. En vecka innan BF här i Norge, men ”bara” 4 dagar tidig innan den svenska uträkningen. Lustigt 🙂 Efter allt man läst och hört är det oftast det första barnet som man går över tiden med, och det andra kommer oftare tidigare. Idag är jag i vecka 31+0. Om bebisen kommer till samma tid så kan det hända att hon kommer om 8 veckor och 3 dagar.  Vet ni vilken dag det är? 26 mars. Min födelsedag 😉 Förhoppningsvis kommer hon någon dag före eller efter så vi får varsin dag och kan fira två dagar! Hihi.

Det är så olika beroende på vem man lyssnar på eller vart man läser vad som är vanligt. Om man går över tiden med den första eller andra, eller om man föder tidigare. Tror helt enkelt att det beror på både bebis och mor. Det finns vissa knep man kan ta till för att få igång en förlossning också, men ingenting kan bevisa att det är just det som hjälper.

Sist prövade jag i alla fall att drick hallonblads-té som hjälper livmodern att dra ihop sig, men då ska den framför allt hjälpa till efter att barnet kommit ut. Jag var även väldigt aktiv med både träning och promenader. Har skaffat té och håller mig aktiv nu också, så får vi se när lillan är redo 🙂 Jag tror att bebisen kommer när det är rätt tid!

När tror du att jag föder?

0 Gilla det här

You might also like