Loading...

Bevisa för dig själv!

Idag slutade jag ett och begav mig raka vägen ner till gymmet. Hade tänkt att jag skulle köra lite lätt i ca en timme, kanske en och en halv max. Men som alltid så fastnar jag i det jag gör och glömmer bort tiden! Som tur var hade jag ingen tid att passa, så det var okej 😉 Blev ett tyngre pass i över två timmar. Härligt!

Jag började med att jogga 35 minuter, från 10 km-13 km/h i hastighet. 
Sedan körde jag några knälyft, där måste jag ta det försiktigt för att jag har ganska svaga knän som hoppar ur led emellanåt. Därefter fokuserade jag på rygg, armar och axlar. Jag började med de vanliga vikterna gånger 12 rep, men bestämde mig sen för att testa mina gränser. Jag ökade ett snäpp och körde tills jag inte orkade mer, 4-5 set.

IMG_20130919_152022
Lär mig att ta tid att stretcha efter passet, inte min starka sida..än 😉
IMG_20130919_152329

Det som överraskade mig mest var att jag i armépress/axelpress med lösa vikter gick från 6 kg upp till 9 kg. I bicepscurlen klarade jag med 8 kg-hantlarna, hamstringcurlen i maskin klarade jag på 20 istället för mitt vanliga 15. Jag trodde inte att jag kunde, men bevisade för mig själv att jag visst kan! Så länge man är målmedveten så går det!

Jag har även lagat middag ur boken jag lånat från min vännina. Igår blev det wok, lite annorlunda än ursprungsreceptet eftersom jag glömde paprikan. Idag lagade jag chicken-nuggets, en nyttig variant. Mums! Massor av proteiner 😉

IMG_20130918_195245
Wok av strimlat fläskkött, broccoli, minimajs, rödlök, banan, cashewnötter och kokosmjölk.
Smaksatt med curry, paprikapulver och en skvätt soja 🙂

IMG_20130919_190043
Chicken-nuggets av kycklingfilé-bitar doppade i ägg och sedan i en mandelmjöl- och riven parmesanblandning, stekta i olivolja.
Serverat med spenat, tomat, majs och äggnudlar, samt vitlökssås av kesam, vitlök och dill. 🙂

Bytte även ut min vanliga mjölk till Soya-mjölk, och vet ni vad? Min mage känns mycket bättre 🙂

celebrity-marilyn-monroe-sayings-quotes-about-girls
Håller med Marilyn Monroe!

0 Gilla det här

You might also like