Loading...

Be happy!

Hualigen vilket väder det blev! Tror vädergudarna tagit lite fel i kalendern som skickar snön nu istället för i januari. Men vädret är en av få ting vi faktiskt inte kan påverka, så det är bara att gilla läget! Då får vi använda våra varma vinterjackor och nyinköpta vinterskor ett tag till. Har ändå inte haft tid till att shoppa några vårskor, så för mig passar det alldeles utmärkt 😉 Det vi kan påverka är våran attityd och vårat tänk, så det är min plan. Hålla humöret uppe!

IMG_20140315_082204

Igår var det många inställda och försenade flyg på Vaernes, så folk var lite smått irriterade. Kan förstå det. En del ”tröst”-shoppade lite, en del fördrev tiden, en del ville bara prata lite. Jag stod och delade ut kortlekar med argumentet: ”Vi sitter så mycket framför datorn, tv:n och med telefonen, så här har ni en kortlek så ni kan umgås lite med varandra.” och om någon var ensam sa jag att han/hon kan lägga lite patiens 🙂 Fick många leenden tillbaka, så det kände bra att kunna sprida lite glädje en fredagskväll.

Det slog mig också att vi tar på oss en roll när vi arbetar, det blir lite stelt och lite tillgjort många gånger. När vi egentligen alla är samma lika. Alla är människor med olika tankar och känslor. Vi blir lite rädda för att ta kontakt med andra. Få vågar fråga efter hjälp när de kommer in i en butik, men vi som jobbar finns där för att just hjälpa.

IMG_20140315_085051

Det fina med att jobba som hälsocoach i Herbalife är att man får chansen att finnas där för sina ”kunder” i varenda steg, oavsett vilket mål en person har. Det handlar inte om att tjäna pengar, utan om att hjälpa, stötta och vägleda 🙂 ”Du får mig med på köpet”.

IMG_20140315_085122

Har varit ute på en 30-minuters joggingrunda, solat solarium och ätit frukost. Strax ska jag iväg till Hit The Gym för ett benpass med bästa Veronica 🙂 Fantastisk dag!

Puss på er!

0 Gilla det här

You might also like