Loading...

Båtdröm

Snön kommer och försvinner om vartannat. I helgen snöade det runt 30 cm, idag regnade det och var plusgrader. Blir slask kvar och grått av alla avgaser och smuts. Även fast vi inte haft vinter så jättelänge känner jag att jag längtar efter våren. Vintern är en mörk årstid som gör att i alla fall jag känner mig tröttare. Som tur är så har det redan vänt och man märker att det är ljust längre på dagarna!

Är svårt att föreställa sig att vi den här sommaren kommer att vara en familj på 4! Antagligen kommer vi att vara ute mycket mer den här sommaren när Colin kan springa och vill leka av sig, så det ser jag verkligen fram emot. Han älskar ju till och med att vara ute nu i kylan, men är svårt för han som är så liten att ta sig fram med alla kläderna på.

M’s pappa, alltså Colins farfar, har köpt en båt att ha ute på sjön vid deras stuga. Han ser fram emot att ta med C i den. Tror det blir en stor succé! När jag var liten brukade jag vara på sjön med en väninna och hennes familj. Det är så mysigt när vädret är fint, att bara åka runt på sjön och njuta av den friska luften.

Söder om Göteborg finns en firma som heter Lerkils Båtvarv, där man får alla slags olika tjänster man kan behöva som båtägare. Det är definitivt något jag skulle utnyttjat om jag hade min egna båt. Bland annat kan man få hjälp till vinteruppställning och båtservice. Deras båtar kommer från Norska Askeladden, som är experter på den nordiska marknaden. Absolut värt att kolla in om man funderar på att skaffa en båt 🙂

Håller tummarna för en fin vår och sommar när den tiden kommer!

0 Gilla det här

You might also like