Loading...

Bästa starten på Dagen

Gissa vad jag det första jag gjorde var i morse!? Något som gör att resten av dagen blir mycket bättre.. Jag skrattade! Därefter tog jag min chokladshake. Sen tog jag en joggingrunda i solen. Och så drack jag äpple-kanel-vaniljshake. Kunde inte önskat mig en bättre start! Såg på en gång när jag vaknade att det var klarblå himmel ute. Då känns det bara dumt att gå till gymmet för att stå på en crosstrainer och lyfta lite vikter, när hela världen ligger framför ens fötter. Kan lika gärna köra ett dubbelt pass imorgon eller på söndag, om det skulle vara mindre sol ute då 🙂

20140401_183908

Blir lika påverkad av sol och blå himmel som jag blir av det gråa, lite tristare vädret. Så passar på att sprudla av glädje, energi och kreativitet när humöret är på topp! Är en sån dag när allt bara känns rätt och underbart. Kan göra precis vad jag vill!

Det är något särskilt med att våren är här. Blommorna, fåglarna, gräset, människorna som ler, uteplatserna som fylls av folk.. Allt ser bara mycket bättre ut, gladare på nått vis 🙂 Så som det ska vara. Vi ska inte heller glömma att vår och sommar är tiden för flirtande och kärlek <3 Fler håller händerna den här tiden på året, när vantarna inte kommer emellan. Folk ser så kära ut. ”Delad glädje är dubbel glädje” stämmer verkligen här. När en person är glad så smittar det över på en annan. Fantastisk kedjereaktion! Så gulligt när man ser par som är lite äldre, ibland går gubben lite framför gumman eller tvärtom, för att det har olika tempo på stegen. Så stannar den som går först upp och inväntar sin kära. Kanske sträcker ut handen till och med. Brukar undra hur länge de varit tillsammans, lite kul att tänka på.

Nu ska jag läsa min 5:e lektion i skrivarkursen innan jag beger mig ut till Solsiden 🙂

Hur startar Du Din favoritdag?

IMG_20140325_224221

0 Gilla det här

You might also like