Loading...

Baka baka liten kaka

Haft en vanlig dag idag. Sovit länge, motionerat, sett på tv och skrivit.
Eftersom det är lätt att bli uttråkad när man gör samma sak dag ut och dag in så har jag gjort lite mer idag ändå.

Det började med att jag tog en joggingtur. Jag mötte en äldre dam med en chiuaua, supersöt. Den var inte kopplad så jag misstänkte att den tänkte hälsa, små hundar är ofta snabba och kommer undan, speciellt när de går lösa 😉 Mycket riktigt sprang den fram till mig när jag sprang förbi. Så jag stannade och hälsade. Skulle vara så mysigt med en egen vovsing. Men eftersom vi har katterna i Sverige så skulle det kännas lite förädande. Mötet fick mig på bättre humör i alla fall.

Har planerat en middag inför Alla Hjärtans Dag, bara två veckor kvar lite drygt.
Kollat upp några events här i Trondheim, är en latino- festival nästa helg.
Kikat på saker att göra när besök kommer.

Gjorde även en fantastiskt god blåbärspaj, recept från smulpaj.se. Dubblade såklart pajdegen 😉

 

0 Gilla det här

You might also like